Nakon dosta prijeđenih km u potrazi za novijim autom, konačno sam našao nešto za što mislim da vrijedi plaćenih novaca.
Inače nevjerojatno je što ljudi po oglasima opisuju kao odlično, savršeno stanje

Dakle radi se o Fiat Bravo t-jet 120 ks prekrasne Maranello Rosso boje, kupljen od prvog vlasnika invalida.
Ima nepunih 79 000km, napravljen veliki servis kod Bertola, nove prednje gume, akumulator, prednje kočnice, svi filteri u ulje, dakle ulaganja trenutno nema.
Malo se čuje dvomaseni zamašnjak kad slušaš ispod auta ipak je dosta vožen u gradskim uvjetima, al zasad nema cukanja ni vibracija kod kretanja ili u vožnji.
Od opreme ima dvozonsku klimu, 4 zračna jastuka, abs, dual servo, abs, tvornički zatamnjene zadnje šajbe, naskon za ruke iza, naslon za ruke naprijed sa hlađenim pretincem, karbon look instrument tabla i središnja konzola, komande radija na volanu, tempomat, origigi alu papučice, kožni volan, sportskija sjedala, mali stražnji gornji spojler, pragove, 225/45 R17 gume i origigi felge.
Uz to sam dobio još nove zimsku gume BF Goodrich 195/65R15 upisane u prometnu, a ja sam još kod prijenosa dopisao 205/55R16 gume za 80 kuna na tehničkom-nek se nađe

Auto je 2008. godine kupljen kod Obada za 22 000 ojra.
Na tu cijenu još je za 11500 kuna ugrađen Lovato Fast plinski uređaj

Auto troši 8-11 litara ovisno o vožnji.
Ubacio sam mu xenone 5000K koja sam nove imao doma, nabavim još origigi gumene tepihe za 300kn i to je to.
Jedina mana je kaj radio nema mp3 niti usb, al o ćemo za početak riješiti sa uređajem koji se šteka na origigi radio i prihvaća usb/sd kartice.
Razmišljao sam ubaciti neku 7" multimediju, al samo maska košta 300 kuna, kavez-adapter za montažu još 300 kuna, adapter za komande na volanu 400 kuna i još barem 2500 kuna za uređaj-kaj mi je zasad previše.