0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
To mi purgeri uvijek stavljamo da nam auti ne zavrse u vodi
E sada čekaj da te netko ispravi Ja ovaj put neću he he
Danak lošeg lima na 156
Pragovi na 156 trunu iznutra,kad se pojavi hrđa na spoju praga možeš odma cijeli prag odrezat jer je iznutra cijeli trul,vidio sam to već par puta
Kad već radiš,dobro provjeri prednje mulde od dolje,zadnje rubnjake i dio od zadnjih rubnjaka do gepeka,gdje se branik šarafi od dolje,osim pragova,na tim mjestima vole trunuti,isto kao i pragovi,kad izađe van već je kasno
Krama
...sve se spililo dole...idu komplet novi pragovi + dio zadnjeg blatobrana...kompletan pod se ponovo brusi do lima, pa ćemo vidjeti kako je stanje tamo......ne jebem više površne radove limarije, da mi se ne ponovi priča kao sa starom 156 i naslađivanjem pojedinaca nakon prodaje auta jednog dana...
Ko če ti radit limariju?
...već radi...majstor ima radionu na čučerskoj cesti...dobro mi je što mi je na 500metara od kuće, pa mogu visit tamo kad hoću...
A i "donatori organa" za auto su blizu
Ruski čelik To samo ove dizelice ruzinave, pokrive se od MOMENTA
...zato i radi dobro vrijeme na grobniku, jer je umjesto teškog lima lagana porozna hrđa...
Bolje da mučim, ko zna kakva je moja odispod
...moja, tj. ženina GT je 2007. i limarija je odlična, osim popiganih pragova od idiotskih mehaničara koji neznaju postaviti GT na dizalicu...