Hvala svima...Evo odma dalje da ne čekate puno

I tako,došao je i taj dan,pa počnimo...prvo s jedne strane...

pa s druge,prvo rubove,kantune i uglove:

Vrlo brzo se boja raširila posvuda i baza je stavljena.Prvi put radim bojanje cijelog auta i prvi put sistemom baza + bezbojni i prvi put matt finiš...baš sam pogodio :shok: ..uglavnom,dao sam jednu ruku baze,nastojao što bolje pokriti.kad se malo prosušila,finim glaspapirom(1000) sam ispravio neke nedostatke od kapljica iz šprice,i dao drugu ruku baze po tim mjestima gdje sam ispravljao greške i di je trebalo jer nije bilo dobro pokriveno.

Poslije toga je uslijedio matt finiš.Skinuo sam zaštitu sa krova da uhvatim i ovo što sam obljepio.Dao sam tri ruke,s obzirom na uvjete,iskustvo i alat iznimno sam zadovoljan kako je sve ispalo.Još je u planu kad se boja malo osuši preletit sve sa 1500 i dati još jedan završni sloj da se izmatira do kraja i pokriju 2-3 točkice koje se ni ne vide ali eto...

Mislim da matt crna najbolje paše sa stripom a i sa cijelom tom pričom u vezi načina na koji je auto osmišljen i rađen i što predstavlja...Neki će primjetit da je auto malo grbav,to je iz razloga koji sam naveo i prije negdje,nema na njemu ni grama kita.Namjerno je ostavljen takav kakav je,bez hrđe ali i bez uljepšavanja,da mu se vidi povijest,svaka grbica,ulupljenje i zarez...To je Alan Ford...