0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tako je kolega 164, ljevi lonac komplet od katalizatora pa do zadnjeg lonca je kod mene i evo vec godinu dana nikakvih problema sa njim J kada sam uzimao kod Bauera lonac na zalost desnu stranu nije imao tako i nezna sto je sa njom a ovaj lonac je iza zacepljen gdje dolazi izlaz za desni stranu. Tko bi rekao da je kroz to izlazilo 334 konja a danas samo 115 dizelskih : (Image removed from quote.) (Image removed from quote.)
svaka čast na kupovini ali po meni šteta da taj ispuh nije na GTA Novitec kako i spada : :hehe:
večeras kod wg viđena crna 147gta na 17 toorama ZG1387fh
nije GTAVozilo s registarskom oznakom ZG1387FH, marka ALFA ROMEO, 147, 1.9 JTD 16V, šasija ZAR93700003254766vjerovatno branici replikekoje Toore 17" si mislio?
Ispricavam se ako se vec pisalo, al jel zna ko sta o onoj crvenoj GTA 147 na njuskalu? Kaze prvi vlasnik...Hvala unaprijedSasa
Nekibdan vidio u zgu crvenu Gta sa 18 cola kakve ima Niko na svojoj..Izgledala u prolazu ko nova i full lagano ju covjek vozio dok sam bio za njim par km
Standard sreberna-krom kakobje vec to u originalu
Krenuo skidanje kič djelova i dovođenje u red.Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Jel su to ona sa vodenim hlađenjem?
Jos 2010 se prodavala.... Covjek je bio na relaciji RI-Bec....
Ta je prije cca 10 godina bila cesto u zaboku. Dok je bila kod onog rpm.hr zastupnika za derbi
ja sam tu alfu zadnje vidio u 1/2011 u Schladmingu:))