ja vise ne znam sto da radim...nisam pametan...setam od majstora do majstora... a auto ne ide kako je islo...
kad je sve namontirano primjetio sam zvuk koj ise javljao najvise na 1700 do 2200-2300 obrtaja.... kuckanje kao ventili..svi su mi rekli da su dizne... otisao kod momka koji mi je radio dizne.,..sve ih skinu...ponovo stelovao i kaze da to ne moze bolje i da je to sve ok...i da o diznama nema sto da razmisljam i da taj zvuk zanemarim, koji je uistinu manjo no prije servisa...ali ga povremeno ima i dalje.. te su dizne nakon servisa presle manje od 1000km... a odradjen je komplet servis sa uloscima...
sem toga, auto ne povlaci iz nizih obrtaja kao prije... ni priblizno tome, kad se dohvati nekih 2700-3000 to bude bolje, opet ne kao prije...ali bolje... i sad vise ne znam sto da mislim i da radim

zvao sam momka koji je radio servsi turbine...rtekao da se igram malo sa sarafom koji je na turbini...i koji sam probao malo po malo da pritezem... ali situacija nista bolaj nije bila puno... mozda malo bolja...a isti je saraf zavrnut sigurno 3-4mm....
probao sam auto ina nekih 200m sa bratovom 156 2.4 136ks koja je isto cipana kao i moja... i u startu me malo sotavi, jer bolje krene...ali posle sam uz njega odma cak ga krenem i prestizati.... ali to nije problem

no je problem sto da radim sa tim sto auto 4tom brzinom sa 80km/h nece da povuce kako treba...no kao da se mislim neki period...
pomagajte ljudi...spasavajte