bas cu kupit jedan pa probat sipat da vidim jel ima kakve razlike 
auuu, pa ti se odmah u silni trošak bacio , najbolje natoći 0.3 kao rakiju
ja sam stavio dvije ili 3 bočice, piše na puni tank, pošto ja točim pola tanka,onda sam stavljao po pola bočice.
baš sam kad sam nedavno mijenjao grijače sa @kolgate i @kolgate mi je očistio i map , ne maf filter već MAP.
i ostao je malo začuđen kako je bio čist, kod njega je bilo puno više gareži i nakon čišćenja kaže
da je osjetio promjenu na bolje. ja ne znam jel ovaj aditiv što sam predložio čisti i MAP , ako
da možda je zato kod mene bila bolja situacija. 99% moje vožnje je po gradu.
taj liqui moly je Njemačka firma, navodno imaju samo proizvodnju u Njemačkoj, znači proizvod ne stiže iz lijevih zemalja,
treba naći o njima text , prvo je i jedino poduzeće na tržištu koje je dobrovoljno zamolilo institut APL za testiranje proizvoda.
stručnjaci koju su testirali ostali su iznenađeni, rezultati testova su bili odlični , tako da je i ta firma za testiranja počela koristiti njihove proizvode za svoje određene strojeve. ima po netu izjava inžinjera i tih testova da sad ne tražim, tako da njima vjerujem. ne kažem da je sve odlično jer su jako proširili paletu proizvoda ali vjerujem da ima dobrih stvari.
jednom sam uspio naći baš negdje razgovor sa jednim od inžinjera koji je prisustvovao i vršio testove, neki su bili vrlo skeptični prije testa na određene proizvode,text je na Engleskom ali vrlo interesantan , poslije testa su bili oduševljeni rezultatima.