meni je moja rekla "dobro jutro" jer je 3. dan izbacila grešku "kvar centrale", a garancija istekla. cijena sitnica: 12.500 kn + pdv :icon_lol: :icon_lol:
ipak je bio happy end - drugi servis je konstatirao problem s EGR-om i rješio stvar za nekoliko glava ivana mažuranića
a baš tako hoće kad istiće garancija onda ode nešto i to po običaju skupo.
meni je pukao nosač zadnjeg stakla, gledam garanciju po njoj istekla prije 14 dana, odem do susjeda za alfe jer nisam imao pojma da su ti nosači kao od zlata i kažem daj mi to sredi i koliko bi koštalo,kaže pa šta nemaš garanciju to ti je preko 2000 kuna, kažem istekla prije 15 dana, kaže on ma juri u Autocommerce, moli tamo, nije puno vremena ako je neki ok lik možda te i prime.
ja od njega isti tren letim u drugi dio grada, ulazim u autocommerce, neki djelatnik me zaprimi, nakon što smo se pozdravili druga mi je rečenica bila " o vidim ja da ste vi jedan fini gospodin, vrlo susretljiv i guram mu 200 kuna , čovjek me gleda , čudi se ,ja kažem ma samo uzmite kad got dođem obratiću se vama , popite vi i dečki neko piće, vidi da sam navalio.

i sad ja njemu počmem iznositi problem , kaže dajte papire da vidim, garantnu knjižicu , gleda nešto po komp i kaže: ma nemate problema vama garancija traje još skoro god dana

dobro da nisam pao pod stol

,
tamo svaki serviser kad kupiš polovan auto računa garanciju na svoj način, biio sam kod 3 različita i svaki mi je rekao drugačije, po predzadnjem i po papirima mi je treba isteći , zato sam jurio, gurao novce... :grinning-smiley-044:
složi on meni termin i kaže ali zbilja ne treba ovih 200 kuna, nema potrebe i hoće vratiti i kako da uzmem kad je tako "divan čovjek"

. gledam tih 200 k i mislim si jesam budaletina

, firma da ne znaš tko pije tko plača, najrađe bi ih tužio a ne nagrađivao , samo problemi sa njima :angry-smiley-004:. i bilo mi neugodno uzeti, da mi je bar išao na ruku nakon toga, već se ponašao kao da me ne zna.
po preuzimanju auta pitao sam koliko bi me inače koštalo, odgovor je bio 2500 kuna.