Isto sam i ja pročitao. Ugrađivano da se poboljša malo šasija - koliko je to moguće.
Nije trebao limar al je trebalo neke djelove preraditi na samoj skiji + probušiti 4 šarafa kroz pod u predjelu zadnjih siceva + izraditi onaj dio koji se "bode" u most sa prihvatima na mostu.
Sam-svoj-majstor 
Si siguran da treba nešto raditi na onom dijelu koji se bode u most?
Svaki most bi trebao imati rupu za to ubosti, skine se samo čep.
Ja sam stavio na 147 i to na obe strane bez problema, samo nisam stavljao zadnji par vijaka nego sam skratio skiju.
Inače postoje 2 vrste skija, dakle postoji za V6 tj GTA modele i za sve druge. Taj za sve druge model išao je na sve FL 147/156 i GT. Ta pocinčana srebrna skija ide samo JEDNA na auto u originalu, a pojačanja za V6 idu dva (za obje strane)
Taj je od pocinčanog DEBELOG lima, sastoji se od dva dijela, a prednji dio ide sa onim velikim pinom u veliku rupu na mostu. Taj je i duži otraga od GTA modela, ima još jedan par vijaka više.

A za V6 ne ide u tu rupu na mostu, iako se isto sastoji od 2 dijela
za GTA je dakle iz 2 dijela od kojih je prednji dio duži i ide uzduž preko cijelog mosta, i taj ne ide na 4 cilindra aute.

GTV/Spider ima opet specijalnu priču i kraći je otraga za još jedan par vijaka, i izgleda kao za GTA ali je iz jednog dijela, a za modele koji nisu 3.0 je totalno bez tog prednjeg dijela.

Mislim da je primarni razlog za to ojačanje kod V6 modela težina i jačina motora, a kod FL modele NCAP test.