Vozio Viperu prosli tjedan pa da malo izrazim utiske, auto se vozi potpuno drukcije od moje 145, kao da ih dijeli vise godina i generacija. Ova je niska, tvrda i drzi cestu ko luda, ovjes nema milimetra lufta i krasno se ponasa u zavoju, auto je cijeli ko na šinama i u zavoju gdje bi moja 145 već bila nagnuta i pomalo pri kraju gripa Vipera drzi bez najmanje naznake da se muči s prijanjanjem, iako je na 14icama.
Kocnice su odlične i daju se dozirati s puno osjećaja i ne fali im snage.
Volan je super precizan, auto se doslovno može namjestit u milimetar u zavoju i osjećaj u volanu je izvrstan, osjeti se svaka i najsitnija nesavršenost na cesti kroz njega. Motor vuče solidno i onako kako bi motor od 120 konja i trebao uz odličan zvuk, čuo sam alficu kad je dolazila skroz s drugog kraja mjesta i guštirao u svakom stiskanju gasa. Meni osobno je kuplung bio neobičan, kratak i tvrd za razliku od moje boxerice i mita gdje je mekan pa sam se osjećao kao da prvi put vozim auto, ali je i to sjelo na mjesto do kraja voznje. Uostalom, Viperi nebi pasao mekani "zenski" kuplung kao na mom autu

Vjerujem da će auto bit još bolji kad mu se stave novi amortizeri i neke felgice, a to gazda ionako ima u planu

Još jednom hvala gazdi na super iskustvu vožnje, bio sam na rubu toga da prodam svoju 145, ali nakon vožnje ovog auta sam ipak odlučio uložit malo u nju da bi bila bar malo bliža ovoj 146.
Puno mi je značilo vidjet kako trebaju radit kočnice na 145/146 jer sam već posumnjao da su sve loše kao na mojoj i da je jedini način za popravit to kupit novi auto, ali čini se da ću ipak radit swap kočnica