seb? pitanje. imam alfu 156 redizajn 1.9 jtd 16V. ako se sjecas, bio sam lani kod tebe, imala je 5 brzina ( a sve druge imaju 6) i domognem se mjenjača s 6 brzina, pa ajde da se stavi, i kad smo skinuli ovaj s mog auta, zaključimo da i moj mjenjač ima 6 brzina. dakle, kad preko birača brzina na mjenjaču ubacujemo na suho (bez ručice i sajli) kako god okrenemo, ima 6 brzina + naravno rikverc. imaš li ideju u cemu je kvaka. zasto iz auta preko rucice mjenjaca nije isao u sestu? sad sam neznam sta da radim, jer ako taj moj nije isao u sestu preko rucice, nevidim razlog da ce i novi ici, jer su oba podpuno ista....znaci, nije da je isao u sestu pa recimo ponasao se kao u praznom hodu, jednostavno, nije imao uopce polozaj za sestu....
i jos nesto, provjeris mi cijenu maske za redizajn 156 ali samo one komade lijevu i desnu, izmedu sredisnje maske pa sto je do fara. ono, s jednom krom lajsnicom na sebi. trebao bi i lijevu i desnu, i trebam plastikice u braniku oko maglenki, također cijenu i ako nemas na stanju koliko se ceka, a s tim vezano pitanje, kakva je mogucnost da mi to posaljes za požegu, pouzecem ili da ti lovu uplatim. prakticiras li slanje dijelova tako, poštom. thx.
e, kad sam vec nahrlio pitanjima, da odmah priliku iskoristim za jos jedno, koje si rekao ulje da je za nju najbolje. nije bilo selenia, nego si mi neko drugo rekao a ja zaboravio kako se zvalo.