Bok Seb
147 JTD. Rucica mjenjaca u LER HODU lijevo desno ide tesko (oko 5 kg sile treba, ja mogu, ali moja zena bas i ne). Gore dole (prva druga ... je OK), iz 2. u 3. tesko kroz ler polozaj.Digo sam kozicu oko rucice mjenjaca i dugo studirao plasticnu kuglu i onaj mesingani spoj prema valjda sajlama, potrosio pola kantice ulja i pol WD40 i ni malo bolje. Onda, tik sta mi nije riknula baterija (lampa), vidio sam napuklinu na prednjoj (prema motoru) strani tog plasticnog sklopa s kuglom. Imas, kolko kosta, kolko traje???
Druga stvar, zakljucat se da (i na daljinski i rucno), a otkljucavanje tesko, samo kljucem i to vozacka vrata samo, a ostala metiljavo zuje podizaci brave i stanu pa moras rucno iznutra, ko da NEMA DOVOLJNO SNAGE (STRUJE). Gepek se uredno ponasa. Jel relej (ako postoji) ili rasturanje (skupa zamjena) svih brava (bas ne vjerujem jer su se sva "pokvarila" istovremeno). Ne ovisi o vanjskoj temperaturi iako je pocelo pocetkom "prave zime". Zanima me financijska analiza, trajanje popravka i kad mogu doci. Vec smo dosta radili, stoga, upit je vjerodostojan. Poz. Nenad.