jel ispravna žarulja na bočnom?jel hoče on treperit kad se da žmigavac,sva 4 žmigavca,kad se zaključava i odključava na daljinski?
odokativno bi reko da je nešto u kratkom spoju...body komp ali me buni zašto i bočni ne radi pa pitam jel ispravna žarulja tj dali se on ikad javi????
Hvala na brzom odgovoru.
Bočni rade normano,znači kada radi lijevi žmigavac,bočni i stražnji žmigaju normalno a prednji svijetli stalno,ostaje svijetliti i nakon gašenja žmigavaca,kad uključim desni žmigavac tada prednji i bočni žmigaju a stražnji svijetli bez prekida.
Kad uključim sva četiri,sve radi osim što i dalje prednji lijevi i stražnji desni svijetle neprekidno kao poziciona.
Isto sve normalno kod daljinskog zaključavanja i otključavanja,s tim da ova prethodna dva stalno svijetle.
Znači,prednji lijevi i stražnji desni su pod stalnim naponom i svijetle neprekidnim svjetlom,ništa ih ne može isključiti,čak ni trenutno kada rade žmigavci,osim kada se isključi baterija.
Prije dvadesetak dana sam postavio nove (bijele)bočne žmigavce sa narančastim žaruljama umjesto tvorničkih,kontakt je bio isključen za vrijeme izmjene,te je sve više od dva tjedna radilo normalno.Dvadesetak dana prije toga sam mijenjao pregorene sijalice pozicionih svjetala i sve je također bilo u redu nakon toga.
Pretpostavljam da su mi sa Alfisti.net poslali odgovarajuće vrijednosti sijalica sa bijelim žmigavcima ako to može imati utjecaja.
Znam da je teško pogoditi napamet o čemu se radi,ali da li eventualno znate od čega početi.