Molim savjet,147 1.6 105 KS 2000g. prešla 48000 km,ostao stalno svijetliti zadnji desni i prednji lijevi žmigavac (bez bočnog).Isto i kad ugasim i zaključam auto,ostanu neprekidno upaljeni (znači ne žmigaju nego stalno gore).
Kada iskopčam bateriju i nakon nekoliko dana ponovno spojim,opet gore.Kada dam lijevi ili desni žmigavac,na toj strani ostali rade isprekidano,a ovaj i dalje stalno svijetli.
Auto stoji iskopčane baterije već 10-tak dana,a problem je veći pošto ga vozi žena,pa će mi oči iskopat. 
Da li ovo ima veze sa daljinskim zaključavanjem,pa su nakon paljenja sva četiri žmigavca,prilikom zaključavanja, dva suprotna ostala stalno spojena,imate li iz prakse takav slučaj i kako ga riješiti?
:
Zahvaljujem na odgovoru i pozdrav
Povlacim i ovaj citat jer imam slican problem. Alfa 147, 1,6, 2006. godište,65 000 km
Prije tjedan dana mi je ostao desni prednji žmigavac upaljen, sazivao sam na sve strane, spominjali su mi i gadne cifre i module kompjutera, ali na kraju sam sve riješio tako što sam promijenio žaruljicu od svijetla za koju san skužia da je pregorijela.
Međutim danas se dogodilo isto, nakon gašenja auta opet mi je žmigavac ostao, sad se ugasio kad sam ga izvadio i vratio, ali očito nešto je(ovaj put nije pregorijela niti jedna druga žaruljica

). E i kad se upali sam ili kada ostane upaljen nakon gašenja automobila taj žmigavac ne "žmiga", dakle stalno gori. Čak ako upalim sva 4 ili žmigavce ne toj strani on i dalje ostane goriti bez gašenja. Ostali žmigavci rade normalno.
Kopao sam malo tu, nisam naišao na neki definitivni odgovor pa evo...ako se ponavljam s pitanjem ispričavam se