0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
koliko unaprijed bi se trebao narući za to da si znam planirat
Možeš li molim te kad uhvatiš vremena izmjeriti koliki je vanjski promjer izlaza auspuha na tvojoj 159? Pitao sam ovdje http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=3460.msg1135180#msg1135180 ali nitko ništa Nemoj reći da nemaš, vidio sam ali tad mi se nije dalo mjeriti. HVALA!
pitanje za šefa : di se nalazi motorić ventilatora za kabinu u alfi 147 1.6 ?znam da je malo glupo pitanje ali ne mogu naći nikakav manual....unaprijed hvala...
2-3 dana
misliš seriski ili one sportske što sam imo?
evo baš sam frenda vozio po auto kod tebe pa sam se odmah i narućio za utorak da mi sve to pregledašvidimo se u utorek negdje oko pola 8 malo ranije ako može
Na prijateljevoj 145-ici se cuju hidropodizaci, a od nedavno je pocela i lampica od ulja da gori nakon paljenja par sekundi, ulje je mjenjano prije 500-tinjak km hvala unaprijed na odgovoru
prvo izmjerit tlak ulja kad je motor zagrijan točnije ulje na 90-100st/cels
Lampica ostaje goriti samo par sekundi nakon paljenja i to prvog paljenja ili kada auto stoji duze vremena.
evo javio se frend, super je zadovoljan sa uslugom
Možda glupo pitanje...ali gdje je filter klime na AR156 1.8 jel kod suvozačevih nogu???i koliko je filter kod tebe???Jel moguće da mi se šajbe nemogu odrositi i odmagliti radi filtera klime???
oko 100tinjak kn...da kod suvozačevih nogu...moguće
kaj nije ispod one plastike kod desnog brisača, mjenja se izvana
Jedno lako pitanje ako može Ja jutros u garažu, a prozori spušteni, sve četiri?!?! Da napomenem da me struja zeza, tj regler najvjerovatnije jer mi nekad blicaju komplet svijetla na autu. Seb? Iko?
očigledno je nešto uzrokovalo usljed pomanjkanja napona struje da se oni spuste ako si ziher da ih ti il neko nije spustio
Ma u mene ključ samo bude, došao sinoć kasno, sigurno su bili dignuti prozori! A ne vjerujem da je iko drugi, vjerovatno je do struje onda.
Nešto slično se meni dešavalo kad sam imao Golfa GTI 3 čim mi (akumulator je bio na izdisaju) auto nebi odmah upalio i posisao struju on bi s ono malo što je struje ostalo spustio sva 4 prozora i to me ubijalo u pojam jer mi nikako nije bilo jasno....ZAŠTO!???To je uglavnom bilo ujutro i zimski uvijeti! Na žalost nemam pojma ni danas(jer sam ga brzo riješio) iako na sreću nemam tih problema sa svojom!!!
Poštovanje!Jel ima 156 2.4 20V one klapne u usisnoj grani za zatvaranje jednog ususinog kanala na malom režimu kao 159?