145 boxer, 1.7 8v, ima plin, ugl neki dan se vozim, pljusak, uletim u lokvu vode, bas dosta vode, i poslije par metara mi pocne stekat, trzat, i odjednom detonacija, i morao sam prebacit na benzin..ali i na benzinu nije radila savrseno, isla je,ali gas je isto lagaano stekao... poslije probao palit na plin, malo smjesu nastelovat, jer sam mislio da se to sjebalo..ali nista... i probam na benzin upalit, ono steka, kao da radi na 3 cilindra...gasi se , gusi se ...blabla... i sutra dan nekako dodjem doma na benzin... znaci ocito je voda kriva..a sad ,sta bi moglo tocno biti? btw, imam svijecice s 3 elektrode, a to nebi smio, pa sam uzeo danas s 1, pa cu sutra zamjeniti... sad ,da se nesto pokvasilo, zar se nebi do danas osusilo? posto je to bilo u nedj navecer...danas sam je palio, prvo je duugooo verglala, prvi put, pa se ugasi, pa onda upali odmah, pa drzi na 1100okretaja, 5 sec, pa padnu i ugasi se .. i tako svaki put..kad se malo ugrije, onda se ne gasi, ali pokusava. okretaji padnu .al se ne ugasi..

..i smrdi ko kuga..osjeti se bas da ne sagorjeva dobro....