Javljam se se s jednim problemom koji mi se dogodio prije 2 dana. Inace samo za podsjetnik, ja sam vlasnik Alfe 159 JTDM kojoj ste ugradili tempomat prije par dana. Auto radi savršeno i prekjucer sam krenu na skijanje u sloveniju. Uglavnom, na jednom kraćem stajanju prije granice pri paljenju motora motor je počeo jako lupati i tresti tako da smo se svi uplašili u autu. Nakon 1min ponovo sam pokušao paljenje i sve je bilo u redu. Od tada sam auto palio 5-6 puta i sve radi bez greške. Kolega koji je samnom na skijanju kaže da je isti problem imao na svom autu i da mu se to kod paljenja događalo svaki 20-i puta otprilike. Na kraju mu je stradalo kvačilo. Kaže da se radi o nekakvom zamajcu i asinhronom radu motora. Kako ja ne znam previše o tehnici pitam da li imate iskustva s ovakvim promlemom? Ako se jednom pojavilo, pretpostavljam da može opet, a htio bih na vrijeme reagirati dok ne bude veći problem, obzirom da sam tek kupio auto s kojim sam inače prezadovoljan. Ipak molim mišljenje stručnjaka .