0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Auto ce mi bit u ponedeljak gotov... nejdem tamo vise ni na kafe kod njega, cigancine jedne.
reci cu ti samo jednu stvar Suzuki Swift GTI, dok je god te limenke, ovaj zakon nema smisla
Meni promjena svih remena, hladnjaka, termostata, filteri, ulje i prednja vilica trajalo 2 dana, prvi u 10 ujutro doveo, drugi dan u 5 popodne uzeo... Ne kuzim zasto toliko traje
Hrvatski zakon ne priznaje dvojno drzavljanstvo pa ga kao takve ne mozes ni imati. Stranu vozacku isto tako.
Uf al cu se zgustirat sutra ako ce bit gotova :hehe:
jesi vidi koja je fico zvijer od auta :hehe:
bogami i voli popit kad ga vozis. od pule to portogruara prosjek 7.7
A cuj nije malo a plin stavit ti se ne isplati : njoj dosta trosi po gradu?
kako mislis ne priznaju dvojno drzavljanstvo : ja imam dvojno i nikad nikakvih problema oko toga , hr vozacku sam prebacio na it. moja cura ima za sada samo hrvatsko drzavljanstvo i ima legalno hr vozacku i talijansku. polagala je u hr i italiji.
Znaci da ne mozes bit malo talijan, malo hrvat. Pred zakonodavstvom u hrvatskoj si iskljucivo hrvatski drzavljan ukoliko uz hrvatsko imas i neko drugo drzavljanstvo. u nekim zemljama se mozes vadit na ono drugo dzavljanstvo.tvoja cura kao iskljucivo hrvatski drzavljan, da bi imala pravo koristit talijansku vozacku u hr mora bit prijavljena sa prebivalistem u italiji. Naravno da ti pandur vjerojatno nece provjeravat na licu mjesta, al dodes li do suca za prekrsaje i ustanovi se krivnja onda jos i platis kaznu za stranu vozacku. cudno mi je to da ona ima obje kao sta mi je cudno da je polagala u obje zemlje. i svakako se dobro pazit igranja sa dvostrukom vozackom. kazne za to su paprene kad do necega dode. sve je dobro dok se nista ne desi nedaj boze.
mene su prije 5 godina zaustavili presretaci , malo sam pretjerao brzinom i kaznu su mu pisali kao stranom drzavljaninu jer je vozacka tal. u isto vrijeme sam prijavljen u hr. sve su oni to odmah provjerili. ja nesmijem vozit vozilo na hr reg. dok moja cura smije. ona se odselila u italiju da bi nakon nekog vremena isla polagat vozacku u hr ( jel je ostala tamo i prijavljena ) nakon sta je polozila otisla je u italiju i trazila da joj zamjene na tal vozacku. ne moze jer je datum polaganja mladi od datuma prijavljivanja boravka u italiji. tako da je morala i u italiji polagat. legalno ima 2 vozacke.malo smo nego alfista je sinoc odlucio da alfa nece na reg vec da ce se u nju stavit oko 20-ak kokosi da nesu jajca. nek koke malo uzivaju
smijes vozit auto s hrvatskim tablicama, mozes auto i registrirat ako imas prijavu na nekoj adresi u hrvatskoj imas hrvatsko drzavljanstvo. ja nisam svicarski drzavljan pa sam registrirao auto sa hrvatskom vozackom bez problema, a svica cak nije ni u eu. Postoje razni ugovori medu drzavama. Svejedno mi se cini da ti cura nebi smjela imat dvije vozacke...nemoj me drzat za rijec. radije provjerite. meni su svicarci uzeli hrvatsku kad sam izvadio svicarsku.hahahah...blago kokama :hehe: