0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nigdje ne mogu nac DOT guma :Pise DOT UXOR : Imaju 7mm mesa. Pordajem sve 4 ili samo 2, jer za 2 imam kupac. Gume su stvarno ko nove, nemam ih niti 6mj. Kod mene nema rucne nema slajfanja itd. 1000kn 2 komada, 2000kn sve 4. 215/40/16
slikaj
Provjeri unutrasnju stranu gume,ili gume na drugoj strani auta, dot je samo na jednoj strani gume
Iz vana mi se cini Evo danas se probudio u 6 ujutro reko ajde idem u ducan, stavit plin i taman neki dir pao po teskoj magli 5m ispred sebe ne vidis. Upalio prednje i zadnje maglenke i (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
meni najljepsa na forumu, boja je super samo promini znak, i ja bi jos maglenke u zutu foliju
Fala ti Zadnji znak ce mi poklonit kolega, a maglenke sam si mislio jos prije u zuto al cu u crno ipak
jel farbas stopove iznutra ili iz vana!!
Iz vana obavezno!! Jer na primjer ako ti se nekad ne bude to vise svidalo, kupis nitro razredjivac i skines tu boju, dosta treba zuljati ali se skida.. Ja sam bio pofarbao sve u crveno, po sam rikverc svjetlo isao obrisati i dobro sam se nazuljao, ali sam stavio 4-5 tanka sloja boje..
Ovo te ona natjerala da napises xaxaxaxa
Ma jok sutra cu njoj pokazat smijat cemo se oba 2 :grinning-smiley-044:
Moje 2 najvece ljubavi (Image removed from quote.)
Imam i ja istu fotku xaxa :smilie_keks:
sta fotku, ja sam temu morao modifikovati... http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=65507.0
I... Koju je skuplje odrzavat :
Alfa