0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Blago tebi uzivaj sad
di ih ekipa montira?
http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=2688.2720evo di san na crvenoj stavio balaste
a Silvije di je tu problem pa radije branik nego tablice pa na vanredni tehnički
po novom sve su stanice za tehnicki dobile naredbu da vise nepustaju aute sa aftermarket xenonima..nebitno sto far ima lecu..pod obavezno i pranje farova i nivelacija...frend na e46 ima tvornicke xenone al bio ha bubnio i gore je branik bez peraca trenutno..naravno na tehnickom ga nisu htjeli pustit dok nisam dosao objasnit covjeku zasto nema perace trenutno onda je provjeravao kod nekog i pustio ga..stvarno su postali rigorozni po pitanju tehnickih pregleda..pa ja muku mucim vec par mjeseci da mi upisu 225 45 17 dimenzije u prometnu od 166 a to je tvornicka dimenzija :violent-smiley-043:
stavi fl2 masku unutra onu sredisnju di je ventilacija
Evo danas Sv. Nikola mi napunio pun rezervara plina i kanister benze.
jel ima dizel varijanta :hehe:
Kako vidim po forum svima alfe pod snijegom.. moja nije vidila snijeg, samo sam je upalio 5min na mjestu u garazu, upalila na prvi zub.. i zatvorio je, sutra dir neki laganini na kafe do grada i doma. :zzz:
ja nisam ni to upalio malo da radi navečer kad je stao snijeg i ne mrdam iz garaže dok ne okopni, osim baš ako bude prijeko potrebno :hehe:
Ma tu nema vise snijega, ima ga po zemlji, po betonu nema vise nis nejdem s njom po snijegu.
Kupio nove brisace, prednje i zadnje. Sredio neke sitnice unutra koje su mi smetale. I lijevi xenon upalim ga, titra malo i rikne, onda zatvorim i upalim odmah svjetla radi i poslije minutu opet isto. Di je problem :