Sad kad dode proljece ima da se sredi sve! Kisa pada vec 2 tjedna ovdje svaki dan za redom. Oslo tu od suvozaca tipka za prozor, samo ja mogu dignut i spustit prozor.. lijeva strana ova bocna plastika na vratima se lela sva moram je fiksirati na vratima, majke mi ako je necu silikonirat cijelu. pa se cuje mjenjac ili dif pitaj boga, pa letva volana mi se cini da je malo otisla kvragu. cuje se ono zujanje jos od onog puta, nitko nezna sta je. osla mi desna t10 led pozicija. Ima tu za spojit pojacalo i sub netko tko zna jer ovaj mi je spojio i 2 akumulatora spraznio itd. lud sam, sve sitnice koje mi zivce kidaju, zato i u zadnje vrijeme vozim 147 od starog jer ko ne ova ode u presu.
Ona ide sve al eto ove pizdarije mi zivce kidaju. Ogrebo zadnji branik lijepo, dobro da ga nisam ofarbao prije. Treba nju cijelu na novo ofarbati, felge da ne govorim, ljusti se lak ko suha koza. neznam dali se uopce isplati sve to napraviti. Samo da skupim lovu i ode ona pod ceradom i uzet si novu 147 ili gt, dizelasi oba 2!
Daj ne zajebaj.Ja da tako razmisljam roknuo bi se davno sa sve Alfom. :tongue: :tongue:
Gledaj ovo:
Ofarbam se komplet prije 5 god.Udari me neko na parkingu,uvali dobro bok iza vozacevih vrata-nije sanirano.
Preprosle zime duvao nenormalan vjetar razbio mi zadnju soferku-stavio komplet drugi gepek sa Zenderom-nije ofarbano.
Isti taj vjetar je nosio sve i svasta auto je cijeli u sitne tackice-lose ofarbano-razlog br1.
Isti zvuk iz mjenjaca-8 god evo.
Promjenio selene na predje viljuske,cuju se kugle-moraju nove viljuske.
Treba reparacija zadnjih viljuski.
Sve plocice.
Cuje se neki hidropodizac ponekad to me nervira uzasno.
Ali...............ide odlicno,malo trosi,Alfa je....napravicu sve cim iskocim iz kredita.

Napravices i ti tvoju. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
A,nisu ni dizeli cvjecke.Tu ti je zamajac-dizne-trap-kupis dvije 145 za to.