Malo sam se uhvatio posla i pogulio katran po gepeku i ispod stražnje klupe. Kupio sam neka otapala pa ću probati to očistiti do kraja, ili ću probati sa parnim čitačem ili opjeskariti sa suhim ledom. Ima opcija

Uzeo sam neki gunmetal sprej pa ću to pospricati kasnije da manje bode u oči. Čak sam našao neku filc foliju pa možda sa tim finiširam ovu konstrukciju između kabine I gepeka.

Ugradio sam strongleks, nemam slika, cijeli trap je sada u žutom. Kuteve sam pustio iste da ne radim previše promjena odjednom. Vidjet cu kako se sada ponaša pa po tome raditi korekcije. Nabavio sam i thermal gun za mjeriti temperature pa ću malo to popratiti.

Navukao sam nove gume na 15" felge. Nažalost to neće biti "pali vozi", pitaju 15mm distancu naprijed i 5mm iza. Nije mi to bilo u planu ali sad šta je tu je. Naprijed diraju rukavac a straga je malo preblizu uzdužnoj nozi za biti bezbrižan. Nije mi bilo u planu imati distance pa me to malo nervira ali probat cu prvo sa 17icama pa onda prebaciti na 15". Valjda neće puno smetati. Druga stvar je to što su oz alleggerita sa 215/45/17 cup2 možda čak i lakše nego ove 15" za makadam sa 225/45/15 Ar1. Ali bit će nadam se dovoljno za simulaciju pa da znam za dalje, dal 15 ili 17. Bit će opet i 16, jer mi je uletila poneka štampa

.
Zimmerman sport je osjetio stazu, trebat ce ih malo polizati na tokarskom. Pločice (ferodo) se jos dobro drze.

Michelin se očekivano potrošio po sredini. I dalje mi nije jasno zašto je tome tako, ali svaka se guma mora nekako potrošiti, hoće li po rubu ili sredini, na kraju nije ni bitno.

I ogrebao sam jednu felgu, prva ogrebotina najviše boli

Naravno da sam to napravio u dvorištu.

I bila neka akcija u tokicu, 50% popust na dainers pa sam si uzeo tekućina za sljedećih 2 godine

Sad ce vjerojatno protuci u drugom krugu