evo jos malo detalja
ovo su gume, radi se o 2 godine starim GY Ass2, nisu imale puno km. mislim da se po stanju bocnice vidi da su se dosta uvijale, sad dal je razlog pre nizak tlak ili premotavanje neznam. borio sam se sa tim podupravljanjem naravno, ali cesto sam grijesio i odlazio preko nosa a kako mi se nakon "twingo cup" iskustva nije dalo ponovno van staze, namotao bi volan da ostanem na stazi. i to mi je najvise zao, jer sam silio kao sivonja a na kraju mi je ostao osjecaj da sam ta vremena mogao voziti i sa laganijim "okruglijim" pristupom i sacuvati gume. mislim, na kraju nije bilo bitno za gume jer sam znao kamo ovo vodi. isto mislim da bi igra sa kutovima isto dala dosta na vremenu i iskoristavanju guma. prednja desna znaci klasika, vanjski rub unisten ali ostatak gume se lijepo potrosio. lijeva guma me malo iznenadila jer se pocupao unutarnji rub, inace mi se lijeva guma nije toliko trosila. rekao bi da se pocupala zbog nedostatka spere ali to bi ipak bilo malo pretjerivanje kad se uzme u obzir kolicina snage na raspolaganju. struja me znala kociti, uglavnom u onom jakom lijevom poslije sikane/prije rupe. i sad kad smo vec kod rupe, tu sam dosta gubio jer bi silio i prekasno izlazio iz nje i gubio dosta na brzini koju bi iznio van. isto mi se dogadalo u zagrebackom, neznam ga dobro proci. i uredno bi se svaki put prekocio u dvojci jer me strah uletiti u jedinicu muski izvana kao ostali. tako da dva razlicita auta, dva razlicita problema. sa 75icom nikako taj rijecki odvoziti, sa 156 zagebacki. uglavnom, bez koncentracije i praznog mozga tesko je nesto postici.
ostalo je sve bilo ok.
motor i mjenjac, su radili fenomenalno cijelo vrijeme. nisam imao nikakvih problema ni velikih porasta temperature (kiler je nov), nije preslo 90 skoro nikad. potrosio sam u tih 2 sata 32 litre benzina, tocio sam 5km prije staze i 2km nakon staze. auspuh prducka dobro, kazu mi da se sa zidica cuje dobro.
bilstaini, su se drzali dobro, cini se da ovaj eibach antiroll dobro radi sa njima. nigdje me nije izbijalo, cak ni u cetvorci "oko brda" gdje sam recimo sa D2 imao velikih problema. naravno da bi zelio imati tvrdi amortizer za kocenja i taj lijevi prije rupe kad mi auto potone i zagrize u gumu. ali ipak je ovo auto za oko kuce pa je dovoljno dobro.
gume, mislim da ove GY Ass2 nisu bas neka sreca za ozbiljniju voznju po stazi. cini mi se da nisu dovoljno stabilne, svaki krug je druga prica sa njima i sad neznam jer nisam nikad probao druge na 156 ali mislim da je neki poluslick kao federal bolji i jeftiniji izbor za sve preko rekreativne voznje. u jednom krugu bi se osjecao svemoguc a u sljedecem vec bi nestao taj osjecaj i tako, stalno toplo-hladno.

kocnice, naravno mrak. nema pregrijavanja, koce na vrhu papucice, sve 5. opet, mozda serijala isto nebi bila toliko losa u lovu na desetinke jer znam koliko sam izgubio zbog te dodatne tezine kad sam ih ugradio na auto. osjete se, sad dal vise donesu ili odnesu neznam. ali bar je fantastican osjecaj na kocenju, uvijek su tu.

nisam imao bas nesto vremena jer mi kanta jos nije spremna za voznju i treba mi ova 156 tako da sam stavio prve gume koje su mi "naletile" a da su spremne ono sto se kaze jucer. stavio sam uniroyal 3, za ovako oko kuce bit ce dobre. javim utiske