0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Masaza prostate njeznim zenskim prsticem uz oralno zadovoljstvo je uvijek pozeljna... Nemoj da se plasis Đejkob, zivot je puno vise od jts-a i misionarskog polozaja u mraku
A sta da ti kažem, evo drago mi je da nisi u presretacima, i ovako se plašim Samira, Cobre 11. Još da se moram osvrtati dal si ti iza mene... brrrrr
Idemo van u subotu, upoznat cu te s nekim zenama sumnjive proslosti, niskog morala, visoke tolerancije na alkohol i kemiju i izrazito slobodnog stava prema eksperimentiranju... Ne plasi se svoje seksualnosti kao sto se plasis oversteera na 75ici...
Koliko je bila aktivna tema sinoc mislio sam da vec ide drugi motor unutra... kad ono leglo razvrata P.S. Ako idete subotu van, mogu s vama?
Evo mene na putu za Koreju, nadam se da idem u južnu
Svaki put bacaš ovakve najave izlaska a onda ili organiziras roštilj u parku prirode, ili završimo na cugu na nekoj udaljenoj auto-praoni.... ja više ne nasjedam na to, nisam više siguran u tvoje namjere
Hvala svima na lijepim željama, obecajem da neću pokleknuti, samo je jedan Veliki Vođa
pazi kako se rukuješ po svijetu
Zar Ivana nije iz Tuzle
Misliš na "ličko rukovanje"?
mirno more i samo slobodno poklekni, pa se setil Francija: "Istra je svakom okupatoru znala reći DA" tak da bez pardona skineš gaće
Ludi franci , jel još on živ?
Znam samo za Jelu iz Sinja
Tkanina od vozaca standardno u losijem stanju...Jesi uzea i zadnju klupu?
Našli me cicevi
Tako je . Vozacev treba pretapecirati ali kako se može nabaviti od recaro tkanina procvat ću vidjeti da naručim od njih. Vjerojatno ću sve dati pretapecirati ako se bude vidjela razlika posto je cijeli auto napravljen na novo pa nek budu i oni da bude paket.....NE VJEROJATNO NEGO DAJ SVE PRETAPECIRATI...JEBO TE 500 KUNA VIŠE....A DAO SI 4000 ZA SMEĆE OD ŠKOLJKIDobio sam i zadnju klupu i za vrata