75ica je dosta guzlata i bez problema podnese široku felgu. Treba tu ugurat OZ Futuru 17" i staviti točku na I što se tiče izgleda.
Ili ovako nešto, ali nikako mi se ne uklapa uz ove branike i stil kojim uređuješ auto.
http://www.alfabb.com/bb/forums/attachment.php?attachmentid=468217&stc=1&d=1393177812
te zender milano sam toliko gledao i toliko sam drkao na njih da kad mi ih je stanko nudio sam rekao da necu jer jednostavno su mi dosadile prije nego sta sam ih ikad imao.
vratit cu za sada nazad ove 17 sta sam imao, a kad budem mogao odrijesiti kesu uzet cu one zatvorene compomotive jer to mi je sad top felga

ili one na 5 kraka isto od njih

To je mislio na 156. 75icu sigurno ne bi nazvao autom koliko god slijep bio...
to skupljas poene kod veki

Ma bas sam razmisljao da nije zamijenio Jakova sa nekim drugim susjedom. Jer ni JTS ne bi bas nazvao autom... 
ok, ocito ne

Opet cu ja pobrati a vi gurate auto u temu o Alfi.
Usput, Jakove, je li gotov JTS? Kako si s njim zadovoljan? Na ovoj crvenoj nesto ne valja sa zadnjim krajem. Svaka felga izgleda ko golać na zadnjoj osovini. Ili bi ipak trebala neka felga sa rubom na ovu liniju auta...mozda jednostavno nije za racing felgu.
JTS je trenutno kod darka, bit ce gotov valjda krajem sljedeceg tjedna, barem je tako dogovor bio.
napravio sam zadnji branik,senzor i vrata tako da je sad ponovno izvana top, nadam se da ce uskoro i mehanicki biti top. sad bi je trebalo malo iznutra obnoviti... jebga, igre bez granica
a ovo sa rubom neznam, da imam 2050 eura, uzeo bi one Lancia 037 replice od NTM wheels, ali stvarno neznam dal cu ikada imati toliko viska