0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nemate smisla za avanturu...Jakov i Boro. Dva tipa koji sexaju u misionarskoj pozi i traze visi smisao i cilj postojanja
Nebu mene niko jahal
danas sam barem malo zagrebao u istru. prvo sam isao za buzet, odveo turu od brda da Grdi ne kaze da se samo on tamo ozbiljno vozio. evo vozio sam se i ja i bio sam smrtno ozbiljan. ok, malo mi je smetao neki lokalac u imprezi sti ali dobro, sta se mozeonda sam se kroz neka sela spustio nazad na glavnu cestu pa do motuvuna, pa na nazad klopa u old river-u sa samim vrhom istarske i hrvatske politicke svite pala je neka tuca ili snijeg, nemam pojma, pa je cesta bila bljuzgava i taman dovoljno skliska
Gustas ko prasac i btk, tako trebaPridruzim ti se ja sad uskoro jedan vikend sa M
Jel to onaj most di se ide za konobu na vrh neba
Jbt...prepoznam taj auto na 100 km 😍
I moj cetverogodisnjak
i HAK
Na 3:10 sam vjerojatno među kućama bio. A tamo ne bi pun gas drzao nikad nakon onog kad smo gledali onog starca kako onda baulja Stigao sam pred serpentinu nekog slovenskog audija i jebga
ok, malo mi je smetao neki lokalac u imprezi sti ali dobro, sta se mozepala je neka tuca ili snijeg, nemam pojma, pa je cesta bila bljuzgava i taman dovoljno skliska
Na 3:10 sam vjerojatno među kućama bio. Stigao sam pred serpentinu nekog slovenskog audija rs4 i jebga
Kad dodju lipi dani, idemo skupa u delancima na izlet
Ustvari jednostavnije je odspojiti žice, odvariti kompletan 156V6 prednji kraj auta, i to ponovo povariti na TS, i spojiti žice
Bas je ljepotica na ovim felgama, savrsena kombinacija.
Nisam u nikakvim radovima, samo tocim, vozim, gustam...I ne trebaju mi u principu, ali zadnjih dana puno gledam neke stare snimke jos starijih Alfi, pa mislim da cu polako krenuti u skupljanje dijelova za veliku restoranciju... zato pitam.