Mojne mi zamjerit...
Al zakaj bacas pare u auto koji vise ni ne vozis i ne volis vozit...?!
Ne kuzim.
I ne lazi sebe i nas da nije tako
A ok, ispadne skupo kad se gleda da je to mozda 50% cijene auta, ali ovo mi je nekako uvijek bila zelja.. a sve je zapravo pocelo kupovinom grane jer su mi se raspali predkatovi na jts-ovoj. Pa kad gledas da je grana cca 500€ cini se posteno u usporedbi recimo sa busso granama. Ovo drugo je doslo nekom inercijom.
A jts je kod mene sad vec dosta godina, zasluzio je malo paznje za sav uzitak u tim godinama. Nije istina da mi nije gust ju voziti, trenutno mi nije iz razloga sto imam upaljenu gresku zbog tih katova i svako malo se upali ona greska da mi je rucna dignuta ili niski nivo ulja u kocnicama. Zato sam ju malo izbjegavao jer me takve stvari nerviraju, zelim da bude sve tip-top, da vozim sve na maksimalnom mogucem stupnju i uzitka i mogucnosti.
baš to..a na njuškalu više komada GTA modela... :
:
A razmisljao sam o tome isto, ali vec imam bussa i GTA mi stvarno nije potrebna. Na kraju dana to je ista sasija, podjednak osjecaj u voznji. Vise bi onda zelio GT-ejku zbog onog feelinga da si "u autu" zbog visokog pocetka prozora i samog sjedenja. I nekako mi se cini da vizualno bolje stari

jazo ... bolje da si to za 75icu uzeo ... kad ode gusnati kolektor bit će sjedi i plači
Pa ima kanta vec prokrom od grane do kraja od lastovcica. Kad budem mozda isao na 24v konverziju dat cu kod njih i grane napraviti. Nije da ce mi tamo.lambde gresku bacati :hehe: