evo mojih dojmova malo sa staze. ujutro sam mislio da je pisi kuci propalo. puknuo mi nosac od mjenjaca i dosta jako je nabijao o karoseriju. mozda zapravo nije puknuo, stavio sam nove, mozda se nesto odmolalo. trebam ici vidjeti jos.
poslije konzultacija "nece taj mjenjac nigdje" izasao sam napraviti par krugova i ono malo dok je sve bilo u redu me odusevilo. auto ide puno bolje po stazi nego siva. dobro, ona je bila malo i pokrivljena od sudara onda kad sam bio na track dayu. ali ovo je stvarno fenomenalno, ne ide nikamo. mozda u samom pocetku ako udem prebrzo ode malo preko nosa na kocenju ali onda je sve neutralno.
imam i dalje problem sto nece do kraja u okretaje, narucio sam nove svjecice, nadam se da je samo do njih. jednostavno pocne usporavati nabiranje kako ide prema kraju. prije bi me znao iznenaditi limitator ali odkad je u ovoj karoseriji mislim da nisam ni jednom do njega dosao.
vec nakon 2-3 kruga je pocela ici sve slabije i slabije. mislio sam da ostaje bez goriva u zavojima ali probao sam ju jucer malo vozio i izgleda da se ponovno pumpa napunila smeca iz rezervara jer se ponovno cuje i gusi ju pun gas.
kocnice su bila prva liga, skroz stabilna na kocenju i izgleda da je ipak nisam optericivao kao Grdi pa nisam imao onaj problem sa pumpanjem kao sto je on imao sa tim kocnicama na svojoj.
sve u svemu super, da nisam krivo presaltao na ciljnoj bilo bi i bolje, presjeklo me bas jako, sreca vjerovatno sto je u cetvrtoj nisam mogao razvrtiti do kraja pa kad sam ubacio u trecu umjesto u petu, jos je imala izgleda dovoljno da se ne dogodi havarija.