0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tek se razradila.
eh da je meni tak. Ja sam na 190tkm
Nije to ništaSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Stigle ljetne papučice, još samo ljeto da stigne (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Mogao si felge i oprati prije postavljanja novih guma.Čisto onak za fotkanje!Poslano sa mog SM-A530F koristeći Tapatalk
Je li tko stavio ovo ulje u dizelku ?(Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
U psc-u su mi stavljali prije 5w30 a sada 0w30.Pogledaj sta ti pise u knjizici.Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Pa ko ti brani bit na ljetnim cijelu godinu ? Zakon je ljetne 4mm + lanci u portapaku u zimskom periodu...Top je Giulietta, jel taj SP2 paket išta niži od standarda ili ? Jer vidim da je razmak guma-blatobran popriličan..
Već na ljetnim!?Poslano sa mog SM-A530F koristeći Tapatalk
Nego kako Marine, Stelvio je još na zimskom setuSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Jel konačno došlo vrijeme da zimski set postane ljetni i obrnuto?Mislim na Stelvio, Giulietta je standardno dobraPoslano sa mog SM-A530F koristeći Tapatalk
Na žalost nije još , bar još jednu sezonu će vozitiSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Taman kad ćeš ga meni prodavatiPoslano sa mog SM-A530F koristeći Tapatalk
Evo Marine, svi ti govore, ne samo "mi". Iznenadio me podatak od 40 000km sa pirellicama. Kakva vožnja je bila u pitanju, da li je bilo i agresivne vožnje?