0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
čestitke na odličnom izboru jedva čekamo da stigne
Danas naručena Giulietta 2.0 MJET distinctive , sport pack 2 , alfa rosso boja.Sad treba preživjeti tih 90ak dana do isporuke.Uglavnom biti će dorbo društvo 33ici i 147ici
svaka čast you lucky a šta mu dodje sport pack 2 :di si uzeo kod kivele ili
sport pack 2 ti je : sportski ovjes, pragovi , 18 " felge , zatamljena prednja svjetla itd.uzeo sam je u Autocentru na Martinkovcu
svaka cast ..sretno koliko je to ks/kw :
Za početak je originalnih 170 KS a gdje će biti plafon samo nebo zna :hehe: :hehe: :hehe:
Ja bi isto ,ali fali mi 20000e...... :hehe:
Ojro po ojro i juliška u dvoru
cestitam na kupovini, koliko je para na kraju?i da si htio neku obicnu julku kupiti, ne ovu distinctive, bil je mogao odmah vozit kuci, recimo ta motorizacija 2.0 sa 170ks i bilo koja oprema, a ne cekat 3 mjeseca'
Imali su 3 razlicite spremne za prodaju ali ni jedna alfa rosso boja s bar pribliznom opremom, a cijena , sitnica 250ak tisucica kunelica ili ti 34 000 Eurica - Puno para, ali ce zato biti uzivancija
ajjjjjj cijena uuuuu....ja bih radije trazio polovnu godinu dana staru, taman onaj slag od cijene da se skine
Da ,ali kad prvi prdneš u njoj ......to je gušt.....sanjam........ :hehe:
Otkuda znaš da Giovanni, koji ih vozi van iz tvornice, taj dan nije jeo grah.
da ali čovijek si može priuštit novi auto i očito mu je to gušt, a ako može zašto bi kupio polovni?
To su test vozila, nisu polovna, tj. jesu ali ne kao bas polovna, ali nisu ona bitna, za 34000 eur. moze da se uzme Nova TBI verzija, koja je po meni vrhunstvo ako gledamo Giuliettu. Ma da bi ja uzeo novu 159 za te pare, ove koje su ostale na lageru, ima vrh modela za jeftine pare po salonima, ali to nije deo teme.