Stric sve 5 uredno nema greske ali da ti pricam sta je ovaj radio nebis mi vjerovao 2 puta na 50 i nesto litara sta mu stane u rezervar na benzinskoj natocio je 40 litara benzina,nije praznio nego je vozio tako jedino sta je auto kad bi ga palio malo duze verglao,na lozak vozio milion puta,pa je stavljao unutra neko gorivo iz nekog broda koji je stajao godinama a to gorivo bilo ko da si pomijesao vodu i zemlju,ako neko ne pazi nimalo na auto to je onda on to se svukuda penje i vozi ko da nije njegov ja mu kazem pa pazi malo na auto a on klasicna prica nije on kupio mene nego ja njega...ja sam s tim autom jedne godine u čavoglave išao i nastavio kasnije ljetovanje po cijeloj dalmaciji i tada iz kanti utocio ravno 60l u njega i napravio po magistrali i sto po gradovima 1050km...voznja po magistrali cca od 70 do 110... Uglavnom ocu samo reci da nemoze niko reci da vw nije kvalitetan i izdrzljiv auto i poanta toga je ova svi znamo kakav problem imaju 156 i 147 sa trapom tj sa vilicama koje i nisu bas jeftine...a dat cu jos jedan primjer evo od mog starog astra G 1.4(za grad nikako dobra sto se tice potrosnje cca s klimom 10l i to ne neke lude voznje ali po otvorenom cca 7.5) sta se tice trapa auto ima 180tkm ilica nije isto jeftina ali je tek nedavno samo jabucica otisla na jednoj i drugoj tako i vw nema jeftine stvari ali to traje i traje i traje...... Ja volim alfu i sve ali kod nekih stvari treba biti realan 
A i nije baš to tako ....
Kolega mi na poslu , stariji čovik , kupio prije 3 godine na moj savjet punta II, 2001 godina ... 3 godine se vozao , takoreć bez kvara ... al vrag mu neda mira jer nekako mu to auto eto uffff ono FIAT jbga ....
I prije cca 6 miseci ga proda ... i kupi njemačko dazauto .... očuvano ovo ono ... GOLF IV ....
.. pred par dana dolazi do mene sav u mukama jer propišala mu letva volana ... cijena popravka APSTRAKCIJA !!!!
Čovik je stariji, picajzla , električar i to odličan, i usput radi i djelomično mehaniku , ono kuži se u aute i to.
Tako daaa ono sve ima svoje ... :hehe: