Ukupno Glasova: 33
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a neka ae ako te vesli ja sretan radi tebe
stopovi na haubi su drugačiji prvi model-redizajn. a i sam oblik haube, ne samo te 2 crte.i položaj znaka je drugačiji, pa taj spojer na haubi bolje izgleda na redizajnovoj haubi.
, mislim da je razlika više nego očita...(Image removed from quote.)
pre-redesign je puno ljepši od iza
ma dobro če to izgledati i bez redizaj zadnjeg kraja
eto,odlično,samo što će tvoja biti malo puno šira i iza napravit spojlerčič za haubu nešta tipa zender za 166(samo malo manji),da obilazi znak
sve 5 za projekt...super da je sa V6 motorom za promjenu ...ali pobogu, ti retrovizori ti nisu trebali....meni je to vrhunac carbagea, nhf...pa barem 156 tvornički ima najljepše retrovizore ikad...
Paketić kada krene za Rijeku oko 6... Jbg Sandrinho neće prije...Onda ima podloge da radovi krenu punom parom....
imaš za kupit chrome boju u spreju,kažu 98% sjaja pravog kroma ovi kvalitetniji
rade bi da to neko napravi ko zna nego da zafrknem pa sam opet na pocetku...
odi do bauhausa nekih 75kn ti je sprej sa primerom za plastiku u sebi malo osmirglaj sa vodobrusnim tek toliko i prespricaj,isto to ce ti i neki lakirer napravit samo ce ti uzet 100,150kn bezveze
jel se radi na alfi i moze li koja slika :
nisi ti k'o ja... ja sam slikao skoro svaki rez koji je bio napravljen na majoj :hehe: :hehe:
cca kroz dvadesetak dana bi trebala biti gotova kod marinera i onda krecu neke druge stvari unutrsanjost,gewinde,kočnice,strongflexi i onda je to to...slike cu staviti sljedeci tjedan kad bude skroz poslozena prije farbanja jer ubiti jos nista nisam ni slikao...