Ukupno Glasova: 33
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nije i Damir je stavio samo naljepnice i nakeljio 3.2 unutra i sve što još ide uz to
Reci to kolegi iznad kojeg sam quotao
naravno da svatko ima svoje mišljenje, zato smo i svi ovdje kad bi ja imao takav auto nebi plin stavio sigurno unutra , vidim da ni Grdi, ni Alan, ni Zagy nemaju plin u svojim autima, o tom pricam
mene zanima koliko svi ovi V6 bez plina naprave km godisnje :
kakve ce felge ic na nju??? jesu li vec nabavljene
felge sam kupio od klaudia Mak DTM one šta je imao prije ovih šta ima sada na alfi
jesu to 19 :
bit ce to odlicno vec vidim boja mi je uz bijelu najljepsa za 156-cu.
Eto dobio si od prije mene i ja se nadam da će boja dobro sjesti na sve te
oce 100%,crvenih,srebrnih i crnih ima masu a svijetloplavih nema bas puno i jos kad bude onako siroka i niska kao klaudijeva
cca 40.000 km
e to je dobar izbor...jer dosta su siroke sta je odlicno...najgore mi je kad na ovako prosiren auto stave sirinu 8" pa kad ga se gleda ozada izgleda siromasno
skidam kapu...moje osobno i skromno misljenje....Gta i slicni auti su da se voze i gustaju, a ne da stoje po garazama i voze na petke i blagdane...ko nemoze platit benzin, stavi plin i opet a ostali smrtnici cadjaru pa pun gas :hehe:
pa to bokovi traže da budu dobre felge u ravnini njih najmanje
jedina stvar koja klaudijevoj ''fali'' je v6 motor,tako da bi tvoja trebala biti pun pogodak iako je i njegova već savršenstvo
sigurno bi ukupni dojam moje Alfe bio bolji da ima V6 motor, ali sam i sa ovim dizelom jako zadovoljan
evo ti zasad jedna sličica...(Image removed from quote.)
Pa iskreno da ti kažem ovo mi je uletilo po jako povoljoj cijeni tako da nebi se žalio da je i motor ko kod klaudia sa chipom nego jedino me brine kako će to sve izgledati na ovoj boji koju ima alfa neznam nekako mi se ćini da ti bokovi više pašu na nekoj tamnijoj boji ili sivoj :
nemoj fantazirati, stajati će kao bombon, tek na svjetlijim bojam se linije još bolje ocrtavaju malo ali da li postoji wtcc kit za 159 :