Ukupno Glasova: 33
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
volan mi je predobar samo ja bio ostavio original prednji kraj i unutrašnjost i neznam zakaj se stavi 3.0 motor i onda se stavi plin : :to mi nikak nejde u glavu, isto kao i ekipa koja ima GTA s plinom :i ja bi htio imat V6 al nemam za troškove, zato i vozim JTD
mislim kako nekontas ekipu koja ima 3.0 i stavi plin...jel mozda razlika placat litru goriva 12kn ili litru plina 6kn???
pa baš to imaju V6 koji po prijeđenom km košta kao jtd
Pa neznam kako bi to izgledalo na wtcc-u ali i ovako mi je redizajn ljepši od predhodnog modela nekako taj znak,branik i farovi su mi puno bolje uklopljeni...Iako mi je gta look tipa tvog i damirovog predobar klaudiova mi je nenadmašiva nju kad sam vidio rekao sam to je to tako da kad sam prodao 166 odlučio sam iči njegovim stopama samo druga boja auta...
Pa u damira nije GTA look, nego JE GTA :hehe:
nisam do sad vidio niti jedan primjer da plin valja kad je naknadno ugrađen samo kad je original onda valja ( VOLVO ).mislim ono ak si kupiš GTA il stavis 3.0 motor ( hoces se ganjat ) i stavljas plin za štednju : :rolll:
Vrlo jednostavno ja sam auto kupio s plinom i imao sam 166 3.0 v6 s plinom vozim se s potrošnjom autom od 220ks isto kao i ti u jednom 1.9 koji je sasvim prosječan auto stiskao ga ti ili ne nikad nečeš imati osječaj i uživanje ko V6 jer ako je u mogučnosti da si priuštim to zašto ne samo ljudi iz nekih drugih razloga to govore nebi ja itd kao i ovaj projekt koliko forumaša će reči kako je klaudijeva 156 ružna bla bla a siguran sam da 90 posto njih to govori jer oni nemogu tako sebi nešto priuštiti..eto to je moje mišljenje
...pretpostavljao sam da je ovo bila Mihina alfa, kad sam vidio fotku od naprijed...ovo su bili moji farovi nekada...
Daj da nešto razjasnimo danas polovnu gta možeš kupiti za cca 12.000 eura šta je manje nego neki novi manji gradski auto tipa polo 1.2 koji košta više od toga tako da nemoraš biti bogataš da bi vozio alfinog šestaka pa da ako imaš za taj auto možeš si priuštiti 1 litru goriva po 12kn a da vozim nekog audia,bmw-a ili ti takvih auta po cijeni od 50.000 eura sigurno onda i imam za litru po 12kn premda je i to diskutabilno jer danas ljudi nemaju za jest ali bitno da se vozi skup auto..tako da mislim da si u svemu ovome u krivu ali naravno svako ima svoje mišljenje pa tako i ti
Samo naprijed!!Vec vidim zajednicke fotke sa Klaudijom.
I obavezno interijer od redizajna ako mozes, to mi je najhebeniji interijer od svih pristupacnih auta, fantasticno izgleda