zato šta je njemac rukovodio proizvodnjom 159 zato i nije do kraja po mom guštu kad spominješ kvake
kosa mi se diže na glavi taj detalj nemogu nikako progutat na tom autu... mislim na 159
Rekao sam kvake ali mislim na cijeli auto, ok unutašnjost je bezvezna i ona siva plastika oko instrumenata nije na razini auta.
Vw Alfi može ponuditi novac i marketing, reorganizaciju prizvodnje, podizanje kvalitete kao što ga daju Lamborghiniju ili Bentley-u.
Ne kažem vw, može to bit i Mercedes ili netko drugi ali čemu više ovo paćenje?
Nije iskorišten zamah sa modelima 156,147,166 da se dignu stepenicu više negu su spali na šta? Dva auta.
Na šta liči ona giulietta?
Ljudima treba nudit ono što tržište traži, peugeot je prije 20 godina u svakom segmentu imao sportski auto, u malim autima i nižoj srednjoj klasi su imali najbolje aute koji se koriste i dan danas na utrkama a gdje je danas?
Rade aute za homosekualce, metroseksualce, obitelji i ostale alce ali rade ih zato jer se to prodaje. Mislim od modela 306 ići na 307 prividno može samo idiot.
Od te zarade mogu se ići zafrkavati za RCZ, vozit Pariz-Dakar, Skidat Pikes Peak.
159 je u stvari bio dobra podloga da se nastavi u idućoj generaciji lakšom karoserijo, da se iz njega izvede jedan dobar auto u golf klasi, SUV itd ali vrijeme je prošlo.