Gle,neželim se prepirati bezveze oko gluposti. Rekao sam "zatucanim balkancima" jer jedino kod nas se pljuje po alfama,fiatima,lanciama što je čista glupost,kao i ova naša rasprava. Od 5 ljudi- 4 će reći da je golf jedini pravi auto a drugo su kršine a od tih 5 će onaj 1 reći da je alfa/fiat/lancia "dobra"..... Sad mi reci zbog čega je to tako ako se svi auti kvare... Jeli do psihologije ili je do činjenice koju ti očito želiš utvrditi da alfa ne valja....
Neznam jeli golf 6 ili koji kuki ali je 2 godine star i znam da je u kvaru... I nadam se da ću jednog dana i ja postat zatucani balkanac pa kupit golfa... . :hehe: :hehe:
Ajde,nećemo više
,neki bi ljudi kupili koju alfu pa im bolje pokušat pomoć nego nebulaznit ovim pričama na koje sam naletio i u drugim temama ovdje na forumu... 100ljudi 100 čudi,svatko ima svoje mišljenje i pravo na njega... Naj se ljutit 
Ma ne ljutim se nego vw svoje bogatstvo nije stekao na "zatucanom balkanu".
Kompanija je Lani zaradilja 17 miljardi dolara a vrijednost cijelog fiata je 20 miljardi a da ne govorim da su najveći svjetski proizvođači automobila i vlasnici Lamborghini-a, Bugatti-a, Ducati-a. itd. Te firme danas rastu a bile su ko zna gdje tj. pred bankrotom. Isto to mislim da bi bilo najbolje za Alfu da im je netko drugi vlasnik.
Ne bih se čudio da je u Italiji više prodanih Polo-a nego Mita ili Golfova nego Giulietta.
Golf 7 u kvaru a prodano ih na tisuće, meni je dva puta otišla turbina na 159 u 25 tkm i ko zna koliko senzora i pant vrata stalno se odšarafljivao, žarulje sam stalno mijenjao, pukao zadnji desni podizač...
Postoje razlozi zašto Alfa ima velik pad cijene i teško se prodaje a nisu vezani isključivo uz zatucanost :