14-06-2026, 18:19:51

Autor Tema: Rasprava o kvaliteti Alfi  (Posjeta: 104637 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline GTzadar

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
Odg: Rasprava o kvaliteti Alfi
« Odgovori #600 u: 28-03-2013, 11:05:18 »
evo, pustili ih napolitanci da trunu i uniste Alfinu reputaciju...

Uploaded with ImageShack.us

Ovo malo da sazriju prije montaže  :craz :hehe: :hehe:
.... sempre gilles ....

Offline bassi

• Pripravnik
  • **
    • sarajevo bih
« Odgovori #601 u: 28-03-2013, 17:00:27 »
alfa nije vise ni manje kvalitetan ili nekvalitetan proizvod od ostalih automobila iz tog segmenta ali je sigurno najomiljeniji i najljepsi automobil sto se ikada kretao cestama i ostace tako vjecno :)
Alfa ima svoju sopstvenu snagu i moc,odoljeva raznim krizama i rukovodiocima te firme koji su je svojom nesposobnoscu mnogo puta doveli na rub provalije ali alfa sama" ubaci u rikverc" i bez vozaca, pa ne padne medju ostale konzerve u provaliji koje vec odavno leze tu :)

I <3 ALFA

Offline amar147

• Trade Count: (+1)
  • Starosjedioc
  • Ex 145 boxer & 147 jtd
    • Sarajevo, BiH
« Odgovori #602 u: 28-03-2013, 17:12:40 »
bassi ti si puko  :hehe: :grinning-smiley-043:

Slazem se, samo da hoce malo pametnije ljude zaposliti da ubace malo vise modela, a kvaliteta je na nivou sigurno...

Offline kovac.01

• Na probi
  • *
  • AR MiTo
    • Zagreb
« Odgovori #603 u: 06-05-2013, 22:45:48 »
Vidim da se tu svi žeste, i dosta su oprečna mišljena.. moja iskustva do sada sa alfom..
kupio 147 1.9 jtd 115 Ks prije 5 godina, 2003. godina, sa 68000 km, auto bio na leasingu 3 godina, i onda ga čovjek otkupio za ženu.. ja sam bio treći vlasnik.. u 5 godina prošao 90.000 km. nakon kupnje na 72000 km probušila se cijev na usisu zraka turbine, skoro mi srce otkazalo, dimio ko lud, već mislio da je turbina otišla u pm a tek sam je kupio, i nisam imao ni kune više u džepu.. popravak 500 kn, nakon pola godine pukao prednji vozačev podizač prozora - 700 kn Valeo uz kemiju sa cijenom. na 100.000 km otišao kuplung, zamijenio kuplin, zamašnjak ostao stari... na 130.000 km zamijenjen senzor okretaja radilice - 300 kn i dosta živaca dok nisu dijagnosticirali kvar - auto se par puta ugasio u vožnji!!!! što nije nikako ugodno... redovno bila servisirana, remen mijenjan 2 puta, na 80.000 km i na 155.000 km, ulje mijenjano svakih 13.000 - 15.000km, sa setom filtera - ulje, gorivo, zrak... jednom promijenjene prednje disk pločice.. i to je to.. auto održavan kod Valenčića.. prodao je prije par tjedana sa 157.000 km, interijer nije bio raskliman (oprema distincive).. sve u svemu sam bio jako zadovoljan sa njom..

kupio sam mito 1.4 TB 120 Ks, 2011. godina, 37.000km..još ga prekratko imam za neke ozbiljne dojmove.. lijep autić, dizajn mi se sviđa, djeluje kvalietno.još po garancijom..ali kada pogledaš neke sitnice: zamijenjen pokrov krova (plastična obloga prednjeg nosača krova) na 20.000 km, zamijenjen pokrov ispod brisača (crna plastika između prednje šajbe i haube) na nekih 30.000 km. sada vidim da me zeza vozačev podizač prozora (diže se i spušta sam, izgleda da ga zeza onaj senzor pritistka podizačakoji bi trebao spriječiti da se prozorom nešto priklješti), rasklimana je obloga nosača krova naprijed na drugoj strani.. pa se stvarno počinjm pitati što se događa sa kvalitetom AR..i malo me hvata nostalgija za 147-icom.

nastavno na kvalitetu BMW-a. Cura vozi BMW 118 D, 2006. godina.. kupila ga 2 godine starog sa 30.000 km od cure koju pozna. auto održavan u tomiću, pažen i mažen, vožen većinom na duže relacije (80% kilometraže na magistrali i autocesti). na 115.000 km prošle godine otišle turbina !!!!! - 12.000 kn uz sve moguće popuste (to je treći BMW koji ima pa joj snizili malo cijenu). oko nove godine vozimo se za ljubljanu, čuje se neki zvuk par mjeseci, i onda se počeo ćuti na svim brzinama..kažem joj da ipak odfura auto u servis, da mi to zvuči ko neki lager.. a kada u servisu kažu otišao diferencijal..na 130.000 km!!!kako je to moguće?!u servisu čovijek kaže da bi on trebao trajati koliko i auto, i da je to neka tvornička greška u materijalu.. i ode još 8000 kn. unutrašnjost BMW-a rasklimanija nego što je bila u mojoj 147 (možda posljedica sport paketa i tvrdog ovjesa), ali gušt u vožnji stvarno dobar.. i svake pohvale za mjenjač na BMW-u, zadnji pogon, i 6 brzinu na autoputu... troši ko upaljač.

toliko o kvaliteti bajnog BMW-a.

to su samo moja iskustva.
« Zadnja izmjena: 06-05-2013, 22:58:52 od kovac.01 »

Offline Argor

• Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
« Odgovori #604 u: 06-05-2013, 22:49:29 »
 :grinning-smiley-043:  Za izvještaj  +

Offline kristyanhr

• Starosjedioc
  • EX: Fiat Punto mk2 1.9DS Trenutačno: AR156 1.8TS
    • Slavonski Brod
    • NANO Autodetailing Centar
« Odgovori #605 u: 06-05-2013, 23:17:39 »
i još jedan...  :grinning-smiley-043:
Darijan Kosić: "Alfizam je religija."
Certified Gtechniq Detailer - http://nano-kj.hr/nano.php

Offline Božen

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • St_Q4 2021. Giulietta 1.6 1982. Giulietta 1.6 2014
    • Split
« Odgovori #606 u: 06-05-2013, 23:59:42 »
:ok:

"Some cars take your breath away"

33QO

• Gost
« Odgovori #607 u: 07-05-2013, 07:03:16 »

Poanta svega je da je pojam kvaliteta u autoindustriji očito stvar prošlosti   :rolll:

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #608 u: 07-05-2013, 07:45:06 »
Poanta svega je da je pojam kvaliteta u autoindustriji očito stvar prošlosti   :rolll:

:da:
.... sempre gilles ....

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #609 u: 07-05-2013, 07:46:55 »

:clap: :da:
Nije bolest sve što boli

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 2.0 JTS & 75 3.0 12v & 595 Comp. & Abarth 124
    • Losinj
« Odgovori #610 u: 07-05-2013, 09:44:56 »
ma kakva nekvaliteta, kad gledas proizvedene kolicine i kolicinu tih auta samo tu kod nas, koji put imam osjecaj da su sve polovne alfe zavrsile u hrvatskoj. sada neznam kako jedna marka, koja ima toliki pad cijene kod polovnih ima toliko prezivjelih primjeraka

33QO

• Gost
« Odgovori #611 u: 07-05-2013, 10:11:59 »
ma kakva nekvaliteta, kad gledas proizvedene kolicine i kolicinu tih auta samo tu kod nas, koji put imam osjecaj da su sve polovne alfe zavrsile u hrvatskoj. sada neznam kako jedna marka, koja ima toliki pad cijene kod polovnih ima toliko prezivjelih primjeraka

Jakove, govorimo o i novim autima

Offline buzz11

• Ovisnik o alfistima
  • This time, next year, will be millionaire
    • Rapperswil, Switzerland
    • Personal web site
« Odgovori #612 u: 07-05-2013, 15:25:32 »
ne...to ti je alfa....to je živo...to je "stvor"...i vjeruj mi samo gleda kako da te zajebe...kad ti se upale tako neke lampice najbolje se praviti blesav...i onda ti ona nakon par dana odustane jer vidi da je ne šljiviš 5%.....provjereno  :ok:

Pravio sam se ja blesav jedno dva tjedna, a onda je ONA odlučila da mi neće više tolerirat moje ignorantsko ponašanje pa stala u sred križanja u pola 5 popodne u najvećoj gužvi i jok, neće dalje. Došao čiko sa šlepom, pravac mekaničar i ode nešto kunića...opet  :song:  :funny:
To i je "stvor" i nemoš ju ignorirat dovijeka jer te na kraju sjebe totalka  :funny:
To ti ga dođe kao još jedna žena, al skuplja od one u krevetu  :smijeh :funny: ... i za razliku od ove u krevetu nikad ne traži rastavu ma šta god ti napravio. uvijek nađe načina kako da ti olakša novčanik  :clap:

Međutim generalno gledano Alfa se ne kvari ništa više od drugih automobila. Za života sam se navozao svega i svačega. Sad imam dvije ljubavnice istovremeno i manje me koštaju nego jedan A4 1.8T kojeg sam svojevremeno vozio. Set donjih vilica za njega košta ko kompletan (gornje i donje) set za obje Alfe. O francuzima neću niti trošiti riječi. Kupio sam potpuno novi 206 kad se pojavio, prodao ga nakon 3 mjeseca. Auto me ispizdio potpuno.
To šta Alfe cvile, škripe, pište i ne znam kakve sve zvukove još proizvode možda više nego neki drugi auti...i o tome bi se dalo itekako pričat. Treba samo nać post o Fabiji i gewindama  :funny:
« Zadnja izmjena: 07-05-2013, 15:59:29 od buzz11 »
Ex: AR 33 1.7 16V, Fiat Brava 1.4 12V, AR 156 2.4 JTD, AR Giulietta 1.4 TB, A3 2.0 TFSI, AR 147 1.9 JTDm Q2
Trenutno: AR 147 1.9 JTD, Fiat Bravo 1.4TB MultiAir Sport

Anton

• Gost
« Odgovori #613 u: 07-05-2013, 15:57:42 »
http://www.index.hr/forum/25/automobili-i-motori/tema/327232/zasto-je-alfa-romeo-djubre.aspx?p=1

Mnogo mrzim alfa romeo i đubrad šta ga voze. Kod nas u švajcarskoj postoji klub ljubitelja tog sranja. Nije mi jasno kako neko može da voli prepakovano govno od fiata. Imo sam je davno i stalno se kvarila. koliko sam dao na opravke mogo sam tri stojadina da kupim. Mogu da kažem da je Yugo vasionski brod za đubre talijansko. Motor je smeće nikad nisam mogo da ga uštelujem. plastika je pucala ko staklo a sedala propala iza prvog seksa unutra. Kiša je curila unutra ko slap, a svetla su se videla ni 2 metra. Iza dve godine celu je pojela rđa. Zavideo sam komšijinom spačeku. Stvarno mi nije jasna ljubav prema tom ĐUBRETU

:welcome:
« Zadnja izmjena: 07-05-2013, 15:58:34 od Anton »

Offline alfa166twinspark

• Starosjedioc
    • Ljubljana
« Odgovori #614 u: 07-05-2013, 16:03:29 »
uopste ne vidim poentu i smisao ove teme. pa to se moze postaviti za svaki od automobila.

samo par kvarova na novijim autima prevazilaze cijenu kompletnog mog auta, npr. zamajac, turbina i dpf na nekom hdi peugeotu ili citroenu (ili bmw, audiju) kostaju vise.

euro standardi...da naravno. prica za uzeti lovu od raje, pa jedna vulkanska erupcija izbaci milione puta vise CO, CO2, NOx i ostalih stetnih gasova od ukupne emisije svih vozila koja su ikad bila u pogonu.

ono sto je valjalo od auta je izaslo do 2000. godine.

Offline chakija

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 SW 2.4 JTDm
    • Bjelovar/Zaprešić
« Odgovori #615 u: 07-05-2013, 16:06:40 »
http://www.index.hr/forum/25/automobili-i-motori/tema/327232/zasto-je-alfa-romeo-djubre.aspx?p=1

Mnogo mrzim alfa romeo i đubrad šta ga voze. Kod nas u švajcarskoj postoji klub ljubitelja tog sranja. Nije mi jasno kako neko može da voli prepakovano govno od fiata. Imo sam je davno i stalno se kvarila. koliko sam dao na opravke mogo sam tri stojadina da kupim. Mogu da kažem da je Yugo vasionski brod za đubre talijansko. Motor je smeće nikad nisam mogo da ga uštelujem. plastika je pucala ko staklo a sedala propala iza prvog seksa unutra. Kiša je curila unutra ko slap, a svetla su se videla ni 2 metra. Iza dve godine celu je pojela rđa. Zavideo sam komšijinom spačeku. Stvarno mi nije jasna ljubav prema tom ĐUBRETU

i ovo očito piše budala koja nikad nije imala alfu... napominjem ko i svi drugi, da ne kažem da je alfa zlato, al nisu ni drugi bolji...kad se malo bolje pogleda europski su svi podjednaki, svaki ima neku svoju bubu... jedino koreanci(u nekim slučajevima) i  japanci su nešto bolji ( BILI PRIJE :D )
"There is absolutely no reason for anyone to own a Peugeot!"

"Ja po kočnici, kočnica ne radi... Ja po ručnoj, ručna ne radi... Ja u birtiju, birtija radi!!"

Offline buzz11

• Ovisnik o alfistima
    • Personal web site
« Odgovori #616 u: 07-05-2013, 16:07:49 »

Ahahahahahahah koji idiot....strašno  :funny:
Ex: AR 33 1.7 16V, Fiat Brava 1.4 12V, AR 156 2.4 JTD, AR Giulietta 1.4 TB, A3 2.0 TFSI, AR 147 1.9 JTDm Q2

Anton

• Gost
« Odgovori #617 u: 07-05-2013, 16:08:21 »
ja se nakon 10 godina i 4 alfe uopce ne obazirem na tude komentare. svjestan sam sto je alfa i sto me odprilike ocekuje sa svakom od njih.... Ali se volim nasmijati ovakvim tekstovima...  :craz

Offline alfa166twinspark

• Starosjedioc
    • Ljubljana
« Odgovori #618 u: 07-05-2013, 16:18:05 »
Ako IKAD budem u mogućnosti i ako Alfa bude imala model koji će mi biti cijenom/performansama/izgledom privlačan, kupit ću si novi.  Ako ništa drugo, imat ću kakvu-takvu garanciju na kupljeno vozilo.
Već duže vrijeme gledam oglasnik i blago rečeno mi se SERE od ljudi koji uvaljuju kante.  Tipa servisiran, nema ulaganja itd. Ljudi su pokvareni i tome se čudim još i danas sa svojih još malo pa 36 godina.  :mad:
Isto se odnosi i na druge proizvođače automobila.

samo jedna digresija..kupio kolega toyotu auris novu...redovni servis ga kosta 250 eur, izmjena ulja i filtera (mora ici u ovlasteni, radi garancije). neki dan mu crkla sijalica, naplatili su mu 25 eur sijalicu obicnu halogenu u ovlastenom (rad je bio besplatan, mozes misliti). cvrcalo mu nesto na zadnjem kraju oko tocka, morao ici 2-3 puta da to rjesavaju (to je bilo besplatno ali je vremena izgubio).

gledam sada honda daje milion kilometara garanciju. da ali uz odlaske u ovlasteni i sisanje uz prikladne cijene.

sto se mene tice, nikad novo, iz milion razloga, a najveci je ogromna depresijacija (odnosno precijenjenost) svih novih auta.

Anton

• Gost
« Odgovori #619 u: 07-05-2013, 16:22:55 »
to je ljubav sine....cuvore sportivo kako bi rekli žabari......pa taj bokser motor je verovatno neispravan izašao iz tvornice.....zamisli kad juris u krntiji 160 auto putem,motor poskakuje ko pijano jare,volan ima krug praznog hoda,u drugu brzinu nemozes ubacit jer ne postoji alfa đubre sa ispravnom drugom brzinom,znojis se a ventilacija ne radi,prozori se nemogu otvorit a kocnice naravno ne rade.....zamisli tu navalu adrenalina.....e to ti je dete cuore sportivo...

:grinning-smiley-044:

Offline chakija

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 SW 2.4 JTDm
    • Bjelovar/Zaprešić
« Odgovori #620 u: 07-05-2013, 16:24:26 »
ja se nakon 10 godina i 4 alfe uopce ne obazirem na tude komentare. svjestan sam sto je alfa i sto me odprilike ocekuje sa svakom od njih.... Ali se volim nasmijati ovakvim tekstovima...  :craz
ma sad kad sam kupovao alfu svi su meni i starom govorili šta to kupujem... a kad je stari s njom otišao na posao plazili su ko kerovi kad su ju vidjeli... u obitelji imam opela vectru b, 1.6 16v 74kw kupljen je već s okrenutom kilometražom pa i nije neka sreća od auta, ex punto sa 75 konja je vukao puno bolje, hrđa na sve strane, centralno možeš 5 puta složit, svaki put će riknut, ovjes gori od alfinog itd itd; VW sharan mk1 odma ću reći, ovjes i kočnice vječni, s time nikakvih problema, ali mašina ( 1.9 tdi 90ks) daleko preslaba za tako težak auto i na 280t km je polumrtva (vjerojatno i više km ima)... sve u svemu smeće od auta jer isto hrđa na sve strane i kvaliteta unutrašnjosti je plač majke božje. distribucija -servo, klima, ko da se natječu koji će se prije sjebat... imamo ga isključivo radi funkcionalnosti.. KIA pro ceed 1.4 80kw 2009. god. da kucnem o drvo auto bez greške,sad ima oko 46t km, toči pali vozi, jedino jako pazit na neprofesionalne servise.. ex Fiat Punto mk1 75 sx - auto ko bombončić, full oprema, imo sam nekih manjih problema ali to sve ipak spada pod redovne stvari. (dihtung glave i sl.) . prodan sa 183t km ... i sada mareova alfa, prošao sam skoro 2000km s njom, još nema problema hehe (malo zadnji lijevi ležaj pjeva ponekad ali promjenit će se, to je i dalje redovna stvar)

"Ja po kočnici, kočnica ne radi... Ja po ručnoj, ručna ne radi... Ja u birtiju, birtija radi!!"

Offline alfa166twinspark

• Starosjedioc
    • Ljubljana
« Odgovori #621 u: 07-05-2013, 16:30:52 »
Iskreno, tko ima love za kupit novi auto za 25000EUR (neznam kolko Auris dođe), mislim da je logično i da ima 250EUR za redovni servis, zar ne?  :rolll:
Druga stvar je što su općenito automobili precijenjeni...

daj molim te..platio je auto 13.000 ojra pa podijeli sad to sa 250 ojra servisa, znaci auto kosta 50 servisa?!

Offline buzz11

• Ovisnik o alfistima
    • Personal web site
« Odgovori #622 u: 07-05-2013, 17:22:12 »

U većoj ili manjoj mjeri to očekuje svakoga sa bilo kojom markom auta sa razlikom dubine posezanja u novčanik kako bi isto bilo i rješeno tako da i ja na sve takve komentare  :song: i samo  :drive:

ali mašina (1.9 tdi 90ks)

Ta je još solidna. Ona 1.9 TD je bila očaj živi. Vozio sam svojevremeno Ibizu s tim motorom. Ajme majko. Leteći ležajevi  :song:, radilica  :song: i još ponešto. Najveća mana...kod zamjene zubčastog remena obavezno se morala promijeniti remenica na radilici i kajla koja ju drži. Ako to nije napravljeno i ako je vraćeno staro nakon nekog vremena bi remenica od trzaja precvikala kajlu, remen odmah đipne par zubi i  :song: :song: :song: ode sve papa. To se meni i desilo i to direkt ispred Bertola na goričkoj  :funny: Eto...Alfa mi je bila suđena. Nema šta  :hehe:

Offline alfa166twinspark

• Starosjedioc
    • Ljubljana
« Odgovori #623 u: 07-05-2013, 18:02:57 »
Napisao sam da neznam kolko je cijena jebote šta si nadrkan, nisi napisao koja verzija.
Kod nas za novi Auris cijene idu od nekih 15-28 tisuća EURA.
Ja sam platio novu radilicu za svoju ex 156 otprilike 7000kn a CIJELI auto sam prodao za 6000kn jer je tako glupo stanje

nisam na tebe nadrkan vec na ovlasteni  :hehe: ::)
osim toga u bosni je sve jeftinije nego u vas  :cool-smiley-027:

Offline chakija

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 SW 2.4 JTDm
    • Bjelovar/Zaprešić
« Odgovori #624 u: 07-05-2013, 18:10:01 »
Najveća mana...kod zamjene zubčastog remena obavezno se morala promijeniti remenica na radilici i kajla koja ju drži. Ako to nije napravljeno i ako je vraćeno staro nakon nekog vremena bi remenica od trzaja precvikala kajlu, remen odmah đipne par zubi i  :song: :song: :song: ode sve papa. To se meni i desilo i to direkt ispred Bertola na goričkoj  :funny: Eto...Alfa mi je bila suđena. Nema šta  :hehe:
to se je i nama na ovom tdi-ju desilo... otišla kajla i remen preskočio.. auto je prazan 1650kg tako da je 90 ks smiješno za taj auto... mislim bez beda on u sebi vozi još puno toga (u 9. mj 600 kg cigle u bunkeru) ali dugoročno mašina jako pati..

Offline buzz11

• Ovisnik o alfistima
    • Personal web site
« Odgovori #625 u: 07-05-2013, 18:12:49 »
to se je i nama na ovom tdi-ju desilo... otišla kajla i remen preskočio.. auto je prazan 1650kg tako da je 90 ks smiješno za taj auto... mislim bez beda on u sebi vozi još puno toga (u 9. mj 600 kg cigle u bunkeru) ali dugoročno mašina jako pati..

Ma definitivno premalo. Imao sam Zafiru...cca 1600 kg i 1.9 120 KS. Recimo da je bilo taman dok je nisi natovario. Puna je već malko stenjala. Ovih 90 je ko u Unu Fire 45 pa još i gore  :craz

Offline chakija

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 SW 2.4 JTDm
    • Bjelovar/Zaprešić
« Odgovori #626 u: 07-05-2013, 18:16:44 »
Ma definitivno premalo. Imao sam Zafiru...cca 1600 kg i 1.9 120 KS. Recimo da je bilo taman dok je nisi natovario. Puna je već malko stenjala. Ovih 90 je ko u Unu Fire 45 pa još i gore  :craz
ma barem da ima turbinu kak spada... to ima takvu majušnu turbinicu i još kad se na 2000okr pali auto stenje umire i još nema ni interkuler... banana teška od kombinacije...  ova na alfi je više nego duplo veća, i osjeti se naravno :)

Offline kristyanhr

• Starosjedioc
  • EX: Fiat Punto mk2 1.9DS Trenutačno: AR156 1.8TS
    • Slavonski Brod
    • NANO Autodetailing Centar
« Odgovori #627 u: 07-05-2013, 18:21:21 »
nekak mi je zanimljivo citat ovu temu zadnje dvije stranice...  :sport: :song: :craz
Darijan Kosić: "Alfizam je religija."
Certified Gtechniq Detailer - http://nano-kj.hr/nano.php

33QO

• Gost
« Odgovori #628 u: 07-05-2013, 22:13:43 »

Danas sjeo u auto (159-ku) jednog posl. partnera iz Zagreba koji vozi službenu octaviu TDI i audija A6 isto dizel .... i pita on mene: Je li ovo benzinac?   :funny: :funny:   Govorim ja da nije nego dizel, a on odvrati u čudu: Pa ne osjeti se   :smijeh :smijeh

Offline buzz11

• Ovisnik o alfistima
    • Personal web site
« Odgovori #629 u: 07-05-2013, 22:18:40 »
Danas sjeo u auto (159-ku) jednog posl. partnera iz Zagreba koji vozi službenu octaviu TDI i audija A6 isto dizel .... i pita on mene: Je li ovo benzinac?   :funny: :funny:   Govorim ja da nije nego dizel, a on odvrati u čudu: Pa ne osjeti se   :smijeh :smijeh

Kad voza službene krampove  :smijeh :funny: