ne znam, stvar je ukupa a o ukusima se ne raspravlja, ja dok sam vozio BMW a morao sam ga jer je to bila politika firme i njega su subvencionirali, sam vozio petardu i venuo za alfom, nikad me nije impresionirao ničim posebno a vozio sam M5 i 530d, ok M5 ide i nema alfa koja tako ide, ali to je sve sterilno, ne znam, nije mi nikada legao, a bome imao sam tehničkih problema sa oba, a ja sam oba vozio od 0km, tako da ni ta kvaliteta izrade nije tolika koliko je napuhana, fora je što BMW kod nas uglavnom ili voze cigani ili ekipa koja pazi do jaja na njega i licka picka i drmne mu guma na kardanu da 1000€ ali je to super auto i to tako mora

a imam osjećaj da alfisti priznaju svaku grešku na svome autu ( ne sakrivaju ništa ) ali su svjesni da ni jedan drugi auto nije ništa kvalitetniji!
susjed ima VW passata 2003g 1,8turbo za kojeg svi kažu da je jeben, prvi vlasnik na 95000km mu vrisne bobina jedana sjebe nešto klip vamo tamo 20-ak tisuća kuna kvar pa se sjebe vodilica za staklo na vozačevim vratima polovna 1000kn i super to se potrošilo jer često spušta staklo

a da ga bilo tko pita jel ima kakvih problema sa autom, rekao bi ništa toči i

sada većinom vozim službeni auto opel astra cdti i mogu reći samo da je to kanta na 4 kotača a 2011g tvrd a ne leži neudoban a da o opremi ne pričam, bratu sam kupio mx5 mazdu i mogu eći da je to ok auto samo 1,6 ispod 10l na 100 neide a sve je ok, a nisam čuo niti jednog vlasnika da kuka na potrošnju nego svi super a išli smo ih gledati nekoliko dok smo kupovali i niti jedan nije spomeno potrošnju!"! tast ima clio 2004 1,2 benz 65000km crkne nešto oko injectiona 3500kn popravak, to je normalno jer se malo vozi

na to ja popizdim
mislim da 159 ima mane iste kao i svi novi auti svih proizvođača tih godina, svi rade opozive javne ili preko servisa svi imaju problema sa plastikom samo se nekome to uzima za zlo nekome ne