Bili bi isto ko i MV agusta, toliko su zajebani i extravagantni da imaš šaku ljudi koji su za njih čuli i imaju model u par godina......ma daj, zar se neko stariji od 12 godina loži na dimenziju kohonesa. A ti bajkeri sa kohonesima, jednom sedmično završe na sarajevskom groblju.....preračunaju dimenziju kohonesa
:
napisao sam i
veliko vozačko umijeće ... ne ložim se uopće na veličinu kohonesa, nego imam veliki respekt
prema nekom ko iz takvog vozila zna izvuć maximum ... Dukac je po upravljivosti karting među motorima.
ja sam samo iznio moje emotivno mišljenje, a to je da bolje da Ducati ode u zaborav, (i da se njegovi ljubitelji sa sjetom sjete nekih boljih vremena) nego da njemci od njega naprave motor kojeg može vozit blizu limita svatko ko za njega ima para ... ili od njega naprave nedaj bože VolksWagen, tj. motor pristupačan širem krugu ljudi
Ducati je motor sa dušom ... kad ga se njemci dokopaju, momentalno će tu svoju dušu izgubit ... provjerit da li su svi vijci dobro stegnuti nakon par vožnji, to je Ducati i njegov šarm ... da li mogu njemci napravit bolji motor? a vjerojatno mogu. da li mogu napravit da je sve cakum-pakum, da si ne razbijaš glavu da li je sve stegnuto? sigurno mogu. da li mogu zadržat njegovu dušu? nemogu ni pod razno.
To je moje razmišljanje, kao emotivca koji se pali na talijansku auto/moto industriju, a šta je bolje za Ducati i njegove zaposlenike ... u to ne ulazim, jer ne raspravljam o tome kako im se može pomoći
Bili bi isto ko i MV agusta, toliko su zajebani i extravagantni da imaš šaku ljudi koji su za njih čuli i imaju model u par godina ... a šta je loše u tome? ... pa ima puno stvari na ovom svijetu za koje je čula samo šačica ljudi
popričaj malo sa nekim talijanom sa mjesečnim primanjima visine talijanskog prosjeka plaća, uhvati ga na prepad i pitaj ga šta misli o ovom preuzimanju od strane Audi-a ...
dobit ćeš sličnu priču ovoj mojoj