Sve to stoji za Lotus - samo ako im ovo upali i ostali butu htjeli kopirat a ne uspiju hoce li ostat legalno ili ce ga u pola sezone ukinut ko sto se do sad znalo desavat
:
Btw, Ferrari ima puno posla oko vijesti i tako toga - a koliko ce to u stvarnosti bit korisno vidit cemo!
Dok recimo McL tu i tamo nesto sturo da.... Nadam se da imaju kakvog mladog "Neweya" mada se onakav jednom rodi!
pa pise u onom clanku da jedna od vodecih momcadi vec trazi legalizaciju svoje verzije tog sistema... ima jos 3 mjeseca do pocetka sezone, tako da ce vjerovatno to imati svi na startu, samo koliko napredno je upitno... a ako su proglasili da je legalno, onda je legalno.. nije ovo slucaj kao sa onim dvostrukim difuzorima ili blow difuzorima koji su se samo "pojavili" nego se trazila legalizacija prije ugradnje tako da bi moglo ovo ostati. a i cini mi se ok neki sustav, nije neka alkemija.
tesko da ce se neki novi Newey roditi. sada gledam preglede starih sezona sta sam si skinuo za ovaj ugovor, pa on je od mislim march-a napravio auto tamo u kasnim 80-tima kad su bili totalna kanta dok nije on dosao.. stvarno je genijalac, i to genijalac koji vec 20 godina radi trendove... tesko da ce se ponoviti jos jedan. a i ron denis je prica za sebe, jedino je onu epizodu sa peugotom mogao preskociti.
ma ovo sa pat fry-om mi daje nade, jer nemoze talijan biti voda ekipe.. to je ok ako se radi o baletu, pjevanju, crtanju, dizajnu vaza i stolica... ali ako se radi o vodenju tehnicke grupe ili vojske... to ne ide jos od vremena starog rima i alfe pocetkom 30-tih. a cujem da su i rimljane znali guziti germani sa svojim dvokolicama u prvim verzijama nascar-a