19-04-2026, 16:46:44

Autor Tema: Prvi regionalni susret ljubitelja Alfa Romea Banjaluka 2012.  (Posjeta: 75379 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

PROMAJA

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Prvi regionalni susret ljubitelja Alfa Romea Banjaluka 2012.
« Odgovori #360 u: 19-12-2011, 13:57:30 »
se moze ovo preimenovati u "medunarodni susret alfista u bosni"  :?:

ovako se nekako osjecam nepozvanim

Potpis ko' kuća velik!!!  :ok:

Nino147

• Gost
« Odgovori #361 u: 19-12-2011, 13:58:20 »
Rđavu ku**u i dlaka smeta  :funny:

ma ne smeta ni dobrom, ni rdjavom, samo ti daj :)

Offline Tare071

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • ima kolekciju auta :-)
    • Sarajevo
« Odgovori #362 u: 19-12-2011, 14:03:30 »
Sarajevska divizija za organizaciju proljetnog eventa se javlja;

Ovako, ja sam nazvao par smještajnih kapaciteta na Ilidži kao jedinom po meni logičnom mjestu gdje bi se moglo ugostiti 50 auta i više i gdje bi se mogao neki defile organizovati zajedno sa slikanjem auta i vlasnika. U osnovi ljudi su jako raspoloženi za prihvat logično puno ljudi bi došlo a cijene se kreću od 50KM preko 75KM pa do 100KM za sobe, i to su dvokrevetne i trokrevetne mahom. Naravno na broj ljudi koji bi došao mogao bi se dobiti dobar popust, tako da ove cijene uzeti okvirno. Što se tiče staze, sarajevo nema istu, tako da tu kaskamo za Banja Lukom, poslao sam dopis Kantonalnoj Policijskoj Upravi radi dobivanja dozvole za okupljanje i pratnje prilikom špalira kroz grad. Pošto nemamo stazu klasičnog tipa, mogao bi se jedan dio puta prema Bjelašnici i Igmanu probati rezervisati u nekom terminu a inače se tu voze brdske utrke ali na taj dip upita poslat PU nisam dobio odgovor, tj. rekli su da je sad prerano pričati na tu temu. Što se tiče multimedijalnog dijela, fotograija i plakata to nije problem, ima nas dovoljno na forumu da se napravi priprema i da se pošalje i odštampa ovde u sarajevu. Ima par fotografa tako da bi i taj dio bio pokriven, imam i ja dva tri profesionalna fotografa koji bi to sve i snimali i slikali......
E sad ide negativni dio priče, ja izuzev svog angažmana nisam uspio nikog dalje animirati od Sarajevskih forumaša, ovi sa kojima sam pričao ili su u tom terminu prvog maja negdje van zemlje ili studiraju pa spremaju ispite. Znači meni bi jednom bilo jako teško ovako nešto organizovati i to na način na koji bi prvi ja bio zadovoljan a opet ne bih volio dovesti ljude po 400-500 kilometara pa da to bude slabo organizovano, mislim da to ne bi bilo fer. Za kraj moj prijedlog bi bio ovaj, neka SrđanBL kaže da li ima dovoljno ljudi da organizuje sve ono što je naveo jer ako ima i ja sam sklon da se priklonim ideji BL iz praktičnih razloga. Kolega Srđan od mene naravno dobiva svu potporu i eventualno ako šta ja mogu iz Sarajeva da završim, ne bježim od angažmana........

S obzirom da je ovo prvi susret ovakve vrste, nadam se ne i zadnji, smatram da ovo treba da bude organizovano besprijekorno........

Toliko od sarajevske divizije

:mah:

« Zadnja izmjena: 19-12-2011, 14:12:00 od Tare071 »
"Rightous infliction of retribution manifested by an appropriate agent"

Offline Iva

• Član Alfa Kluba 4
  • Sa stažom
  • *
  • Spol: Ženski
  • AR GT
    • Samobor
« Odgovori #363 u: 19-12-2011, 14:05:02 »

:funny: :funny: :funny:

Ti nisi živio u nekadašnjoj YU   :craz :?:

......................

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 2.0 JTS & 75 3.0 12v & 595 Comp. & Abarth 124
    • Losinj
« Odgovori #364 u: 19-12-2011, 14:11:19 »
:funny: :funny: :funny:

Ti nisi živio u nekadašnjoj YU   :craz :?:

pa jebate, sta se sjecam nisam...

ovo mi je bas ono nategnuto nekako, sad je sve medunarodno. dode neki slovenski ronioc na tu lokalno prvenstvo u podvodnom ribolovu odmah je naziv "medunarodno...".
sad ovo susret alfista sa podrucja bivse juge... kuis, bas je nekako seljacki. zbog imena imam feeling da cu doci na susret ljudi od +50 koji ce pricati o tome kako je bilo kad su jos mogli jebat...
uglavnom, glupo mi je ovo nekakvo prizivanje nostalgije na vremena koja nisu svima bila sretna, neznam sta bi falilo nekom neutralnom imenu bez prizivanja avnojskih granica i tih nekih nedoprcanih fora

Offline Iva

• Član Alfa Kluba 4
  • Sa stažom
  • *
  • AR GT
    • Samobor
« Odgovori #365 u: 19-12-2011, 14:14:49 »

ovo mi je bas ono nategnuto nekako, sad je sve medunarodno. dode neki slovenski ronioc na tu lokalno prvenstvo u podvodnom ribolovu odmah je naziv "medunarodno...".
sad ovo susret alfista sa podrucja bivse juge... kuis, bas je nekako seljacki. zbog imena imam feeling da cu doci na susret ljudi od +50 koji ce pricati o tome kako je bilo kad su jos mogli jebat...
uglavnom, glupo mi je ovo nekakvo prizivanje nostalgije na vremena koja nisu svima bila sretna, neznam sta bi falilo nekom neutralnom imenu bez prizivanja avnojskih granica i tih nekih nedoprcanih fora

Eto meni se baš naziv sviđa, da nije takav ne bi ga ni primjetila.....  :craz
Ja to ne gledam na takav način....  :rolll:

A mi opet  :off   :craz
......................

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
« Odgovori #366 u: 19-12-2011, 14:16:58 »

Jakove Jakove....pa nisi mi ni ti jutarnja rosica na onim fotkama što sam vidio, čak bi se sa onom bradom lako uklopio u te pedesetogodišnjake. Samo ponesi šah ili tablu domina, da se lakše infiltriraš   :funny:

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Losinj
« Odgovori #367 u: 19-12-2011, 14:19:34 »
Eto meni se baš naziv sviđa, da nije takav ne bi ga ni primjetila.....  :craz
Ja to ne gledam na takav način....  :rolll:

A mi opet  :off   :craz

na koji nacin ti mislis da ja gledam  :?:

kazem samo to da nebi se predaleko otislo sa tim pa da jos to nebi mozda na letcima pisalo za djeliti okolo. sta mislis da cu po rijeci te letke stavljati na auto??? pa da me jos neko napenali.
jebe se meni iz a jugu i za sve, nisam nista nacionalisticko mislio potezati jer me boli kurac za te fore za pumpanje mase... uostalom radim van, znas onda koji sam nacionalista... boli mozak od nacionalizma  :)

ali da mi je ovo debilno, je

ako mislis da ovo pisem u nekom bezveznom ljutom tonu jer nisam stavio par smjeska evo i njih  :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Jakove Jakove....pa nisi mi ni ti jutarnja rosica na onim fotkama što sam vidio, čak bi se sa onom bradom lako uklopio u te pedesetogodišnjake. Samo ponesi šah ili tablu domina, da se lakše infiltriraš   :funny:

ono je za bracu ruse, duga prica... nadam se da cu je objasniti uz turu cevapa i niksickog piva  :hehe: :hehe:
« Zadnja izmjena: 19-12-2011, 14:20:46 od jakov »

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
« Odgovori #368 u: 19-12-2011, 14:25:18 »
ono je za bracu ruse, duga prica... nadam se da cu je objasniti uz turu cevapa i niksickog piva  :hehe: :hehe:

Čuj turu ćevapa i nikšićko pivo......pa to je isto ko da ja dođem u Kapetanovu kuću u Ston i kažem molim jedan list na gradele i jednu jaču cedevitu   :batin :batin
Ili Dingač ili ništa......
ccccc

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Losinj
« Odgovori #369 u: 19-12-2011, 14:27:44 »
Čuj turu ćevapa i nikšićko pivo......pa to je isto ko da ja dođem u Kapetanovu kuću u Ston i kažem molim jedan list na gradele i jednu jaču cedevitu   :batin :batin
Ili Dingač ili ništa......
ccccc

pa da budem iskren, to mi je i javise zafalilo u tvom prijedlogu susreta. Srdan nudi pravu stazu, ti neku fus. mislio sam da ces bar pojacati konkurenciju nekom gastonomskom ponudom. evo sada sam ispao pravi zemo jer neznam ni koje pive gore imate... sta se nudi da mogu odmah naruciti par gajbi i da krenem sa visinskim pripremama?

Bole159

• Gost
« Odgovori #370 u: 19-12-2011, 14:27:57 »

Ovako, ja sam nazvao par smještajnih kapaciteta na Ilidži kao jedinom po meni logičnom mjestu gdje bi se moglo ugostiti 50 auta i više i gdje bi se mogao neki defile organizovati zajedno sa slikanjem auta i vlasnika. U osnovi ljudi su jako raspoloženi za prihvat logično puno ljudi bi došlo a cijene se kreću od 50KM preko 75KM pa do 100KM za sobe, i to su dvokrevetne i trokrevetne mahom. Naravno na broj ljudi koji bi došao mogao bi se dobiti dobar popust, tako da ove cijene uzeti okvirno. Što se tiče staze, sarajevo nema istu, tako da tu kaskamo za Banja Lukom, poslao sam dopis Kantonalnoj Policijskoj Upravi radi dobivanja dozvole za okupljanje i pratnje prilikom špalira kroz grad. Pošto nemamo stazu klasičnog tipa, mogao bi se jedan dio puta prema Bjelašnici i Igmanu probati rezervisati u nekom terminu a inače se tu voze brdske utrke ali na taj dip upita poslat PU nisam dobio odgovor, tj. rekli su da je sad prerano pričati na tu temu. Što se tiče multimedijalnog dijela, fotograija i plakata to nije problem, ima nas dovoljno na forumu da se napravi priprema i da se pošalje i odštampa ovde u sarajevu. Ima par fotografa tako da bi i taj dio bio pokriven, imam i ja dva tri profesionalna fotografa koji bi to sve i snimali i slikali......
E sad ide negativni dio priče, ja izuzev svog angažmana nisam uspio nikog dalje animirati od Sarajevskih forumaša, ovi sa kojima sam pričao ili su u tom terminu prvog maja negdje van zemlje ili studiraju pa spremaju ispite. Znači meni bi jednom bilo jako teško ovako nešto organizovati i to na način na koji bi prvi ja bio zadovoljan a opet ne bih volio dovesti ljude po 400-500 kilometara pa da to bude slabo organizovano, mislim da to ne bi bilo fer. Za kraj moj prijedlog bi bio ovaj, neka SrđanBL kaže da li ima dovoljno ljudi da organizuje sve ono što je naveo jer ako ima i ja sam sklon da se priklonim ideji BL iz praktičnih razloga. Kolega Srđan od mene naravno dobiva svu potporu i eventualno ako šta ja mogu iz Sarajeva da završim, ne bježim od angažmana........

S obzirom da je ovo prvi susret ovakve vrste, nadam se ne i zadnji, smatram da ovo treba da bude organizovano besprijekorno........

Tare svaka cast na trudu, cinilo mi se da ces imati vecu podrsku, ali ok je stav i realno prikazivanje situacije, vrlo odgovorno, nisam ni sumnjao  :ok:.

Ako Srdjan misli da ima bolju podrsku s kojom moze izneti organizaciju skupa u celini i kako dolikuje, onda je sve reseno.

Dobar dan Banja Luko  :mah:

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
« Odgovori #371 u: 19-12-2011, 14:31:34 »
pa da budem iskren, to mi je i javise zafalilo u tvom prijedlogu susreta. Srdan nudi pravu stazu, ti neku fus. mislio sam da ces bar pojacati konkurenciju nekom gastonomskom ponudom. evo sada sam ispao pravi zemo jer neznam ni koje pive gore imate... sta se nudi da mogu odmah naruciti par gajbi i da krenem sa visinskim pripremama?

Nudi se 7. evropsko pivo godine 2010. godine a to je Sarajevsko pivo....
A imaš i crno točeno za koje pivopije kažu da je u rangu sa Erdingerom - ja ga ne pijem pa ne znam
 :hap:

Offline Iva

• Član Alfa Kluba 4
  • Sa stažom
  • *
  • AR GT
    • Samobor
« Odgovori #372 u: 19-12-2011, 14:32:33 »

Baš mi žao što je ovako......
 :sad: :sad: :sad:
......................

Offline Iva

• Član Alfa Kluba 4
  • Sa stažom
  • *
  • AR GT
    • Samobor
« Odgovori #373 u: 19-12-2011, 14:35:23 »

kazem samo to da nebi se predaleko otislo sa tim pa da jos to nebi mozda na letcima pisalo za djeliti okolo. sta mislis da cu po rijeci te letke stavljati na auto??? pa da me jos neko napenali.

Pa ziher na letcima to ne bude pisalo.......al ga cjepidlačiš....  :batin 

Ovdje na forumu je ime teme baš dobro sjelo.....  :craz
......................

Bole159

• Gost
« Odgovori #374 u: 19-12-2011, 14:43:38 »
Bas tako Iva, nece tako pisati na plakatu i lecima  :ok:

Offline Marko NS

• Pripravnik
  • **
  • Alfa Brera 2.0jtdm Rosso
    • Novi Sad
« Odgovori #375 u: 19-12-2011, 14:52:24 »
Nikad nisam bio u Sarajevu i žao mi je što je tako ispalo al dobro, biće prilike obići i Baščaršiju nekad  :da: :da:

Dobar dan Banja Luko  :mah:

Točeni Nektar -1km  :hehe: :hehe: siguran sam da će biti super provod  :pivo: :craz
Living for the open roads.

Bole159

• Gost
« Odgovori #376 u: 19-12-2011, 14:57:43 »
Al ce biti pive, joooj  :pivo: :hello:

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Losinj
« Odgovori #377 u: 19-12-2011, 15:12:06 »
Nikad nisam bio u Sarajevu i žao mi je što je tako ispalo al dobro, biće prilike obići i Baščaršiju nekad  :da: :da:

Točeni Nektar -1km  :hehe: :hehe: siguran sam da će biti super provod  :pivo: :craz

sta je pivo gore 1 euro za 1 kilogram  :?: :?:

:o000: :o000: :o000: 

Nino147

• Gost
« Odgovori #378 u: 19-12-2011, 15:32:17 »

A da mi paralelno napravimo jedan baby skup za sve koji se ne secaju bivse Juge :) '90. i mladji :)

Ja nemam problem sa nazivom, pola sam Srbin, pola Hrvat i to Slavonac i to sa poreklom iz Posusja, tako da mi Ex YU bas odgovara. Ne mozemo negirati proslost, a ne mozemo se ni zanositi da je to neki medjunarodni skup.

Tare, svaka cast na trudu, vidi se da si pravi alfista  :mah:
Meni ne znaci staza, ali ipak mi se cini da je Srdjan napravio dobar program i da ce to moci da organizuje uz pomoc ostalih kolega. Kako vidim ovo ima tendenciju da postane godisnje okupljanje, a sve mi ce cini da ljudi podrazumevaju da ce i dogodine biti u Bosni. Pa sta da ti kazem, spremaj ekipu :)

Offline Argor

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
« Odgovori #379 u: 19-12-2011, 15:50:00 »
Nudi se 7. evropsko pivo godine 2010. godine a to je Sarajevsko pivo....
A imaš i crno točeno za koje pivopije kažu da je u rangu sa Erdingerom - ja ga ne pijem pa ne znam
 :hap:

Kako je uspjelo doći na 7.mjesto :?:  Ja kad sam ga probao kasnih 90-ih bilo je obična vodica za ispiranje usta.  :craz

PROMAJA

• Gost
« Odgovori #380 u: 19-12-2011, 15:52:00 »

A da mi paralelno napravimo jedan baby skup za sve koji se ne secaju bivse Juge :) '90. i mladji :)

Ja nemam problem sa nazivom, pola sam Srbin, pola Hrvat i to Slavonac i to sa poreklom iz Posusja, tako da mi Ex YU bas odgovara. Ne mozemo negirati proslost, a ne mozemo se ni zanositi da je to neki medjunarodni skup.

Tare, svaka cast na trudu, vidi se da si pravi alfista  :mah:
Meni ne znaci staza, ali ipak mi se cini da je Srdjan napravio dobar program i da ce to moci da organizuje uz pomoc ostalih kolega. Kako vidim ovo ima tendenciju da postane godisnje okupljanje, a sve mi ce cini da ljudi podrazumevaju da ce i dogodine biti u Bosni. Pa sta da ti kazem, spremaj ekipu :)

Nego kakav je to skup ako nije međunarodni :?:

Bole159

• Gost
« Odgovori #381 u: 19-12-2011, 15:53:45 »
Internacionalni  :mahm

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Losinj
« Odgovori #382 u: 19-12-2011, 15:57:06 »

Ja nemam problem sa nazivom, pola sam Srbin, pola Hrvat i to Slavonac i to sa poreklom iz Posusja,

a meni stara iz Posusja  :hehe:, samo ne kuzim kako si slavonac iz Posusja  :?:

Ne mozemo negirati proslost, a ne mozemo se ni zanositi da je to neki medjunarodni skup.

bas zato sta nemozemo negirati proslost ovaj naziv teme je debilan.

33QO

• Gost
« Odgovori #383 u: 19-12-2011, 16:01:47 »
a meni stara iz Posusja  :hehe: , samo ne kuzim kako si slavonac iz Posusja  :?:

bas zato sta nemozemo negirati proslost ovaj naziv teme je debilan.

Nisi čuo za 8. ofenzivu?    :funny:

Naziv je radni, a ne jugonostalgičarski  :hap:

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Losinj
« Odgovori #384 u: 19-12-2011, 16:11:17 »

Nisi čuo za 8. ofenzivu?    :funny:

Naziv je radni, a ne jugonostalgičarski  :hap:

onda bi trebalo ovaj dio foruma preimenovati u inostranski susreti  :craz

33QO

• Gost
« Odgovori #385 u: 19-12-2011, 16:18:44 »

Je*ala vas juga? Čega se vi bojite  :?:

Evo, dok sam ja moderator na ovom forumu, nema teorije da se pojavi nešto jugonostalgičarsko.  :hap:

Jeli ti sad lakše?  :hehe: :hehe:

Nino147

• Gost
« Odgovori #386 u: 19-12-2011, 16:33:15 »
a meni stara iz Posusja  :hehe:, samo ne kuzim kako si slavonac iz Posusja  :?:

Baka i djed su mi iz okoline Imotskog, odnosno Posusja pa su se doselili prvo u Teslic, a zatim u Slavonski Brod. Pobegli od 8. ofanzive :)

Quore, jeste jugo, al ne mora biti nostalgicarsko, necemo nista oplakivati, tugovati, seci vene... :P
A moze i ovako, hrvatsko-srpsko-bosansko-hercegovacko-crnsko-gorski skup alfista  :craz

Mirko

• Gost
« Odgovori #387 u: 19-12-2011, 16:36:43 »
Malo skrecete sa teme, vratimo se na realizaciju samog susreta. Znaci banjaluka je izabrana ?

33QO

• Gost
« Odgovori #388 u: 19-12-2011, 16:37:51 »
Malo skrecete sa teme, vratimo se na realizaciju samog susreta. Znaci banjaluka je izabrana ?

:ok:

Offline Argor

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
« Odgovori #389 u: 19-12-2011, 16:38:58 »
Trenutno vodi Banja luka, a ovi krate vrijeme čavrljajući dok dođu nove informacije.  :craz