15-06-2026, 23:34:23

Autor Tema: Policija i tolerancija kod mladih vozača  (Posjeta: 10996 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline wiking

• Trade Count: (+4)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
  • 156 1.9 JTD
    • zagreb
Odg: Policija i tolerancija kod mladih vozača
« Odgovori #60 u: 26-09-2011, 23:10:14 »
Prvo...žensko sam, dakle, dozvolila. I da, dozvolila sam jer je bilo 5 sati ujutro, cijeli dan radila i vraćali smo se od frendova mrtvi umorni. Stajati vani na hladnoći čekajući nalog ili visiti za isto to u stanici baš i nije bila opcija  :rol: Samo navodim da im je razlog bio neutemeljen.

opsss moja duboka isprika sto ne gledam :redf: :wal: a to je istina ak ti se neda, al meni da se tak zamjere zgustom bi ih cekao pa da se iznenade kad nema nista :craz jer sto oni vise dosadjuju sucu za nista onda i suci pizde :craz .ne kuzim zasto su ti to radili ak su papiri od auta cisti kao i osobna(sto oni mogu provjerit) zasto su te davili :?:
Bolje umrijeti od litre nego od kapi

Offline reja

• Trade Count: (0)
  • Pripravnik
  • **
  • Spol: Ženski
  • Alfa 156 2.0 TS
    • Dubrava Zgb
« Odgovori #61 u: 26-09-2011, 23:18:23 »
opsss moja duboka isprika sto ne gledam :redf: :wal: a to je istina ak ti se neda, al meni da se tak zamjere zgustom bi ih cekao pa da se iznenade kad nema nista :craz jer sto oni vise dosadjuju sucu za nista onda i suci pizde :craz .ne kuzim zasto su ti to radili ak su papiri od auta cisti kao i osobna(sto oni mogu provjerit) zasto su te davili :?:

:ok:Sve čisto, davili su najvjerojatnije jer su vidjeli da smo stali na benzinskoj i digli haubu da provjerimo stanje ulja u kočnicama s obzirom da mi je tu večer propišao stražnji kočioni cilindar... al opet, da smo sumnjivi jer smo digli haubu i pogledali ulje, ne kužim... :sado:
-Without communication there would be no nation. -

Offline wiking

• Sa stažom
  • 156 1.9 JTD
    • zagreb
« Odgovori #62 u: 26-09-2011, 23:54:55 »
a majko mila :o000: umjesto da pitaju jel mogu kako pomoci  :box:

Offline ARenzzo

• Ovisnik o alfistima
  • AR156 1.9 JTD SP
    • Koprivnica
« Odgovori #63 u: 27-09-2011, 08:23:01 »
:smijeh :smijeh ovo je vic mjeseca :hehe: :) :hehe:
to ih ne uče u školi za (mili/poli)cajce :) :)
dodal sam Ti +

Offline reja

• Pripravnik
  • **
  • Spol: Ženski
  • Alfa 156 2.0 TS
    • Dubrava Zgb
« Odgovori #64 u: 27-09-2011, 09:56:39 »

:smijeh Moš si mislit još dobro da nisu skužili dobila bi kaznu jer se vozimo bez kočnica  :hehe:
-Without communication there would be no nation. -

Offline Mika

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #65 u: 27-09-2011, 12:26:34 »
Ako mislite za policija ćesto zaustavlja crvene Alfe, probajte vozit spuštenu crnu 156-icu sa xenonima i alufelgama  :rol:
Garantiram da ni jednom nećete proći nezapaženi kraj policajaca  :clap:
Svaki, ali baš svaki put kad zaustavljaju negdje, ako već nemaju auto sa strane zaustave mene...
Čim vidim da nemaju auta. već vadim dokumente iz pretinca na suvozačkoj strani...  :hehe:

A što se prejakog auta tiče, sve ovisi na kakvog policajca se namjeriš, ja osobno imam jako loša iskustva s time, nikad me nisu pustili bez kazne, naravno, ja ni jednu nisam platio jer sam uložio žalbu i sud me je svaki put oslobodio krivnje pošto sam položio po starom zakonu...
« Zadnja izmjena: 27-09-2011, 12:29:12 od Mika »

Offline Viktor

• Global moderator
  • Trade Count: (+21)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
« Odgovori #66 u: 27-09-2011, 12:45:21 »
Mene su zaustavili jednom u zadnjih 9 godina otkad vozim crvene Alfe. Pardon, dvaput ako računam presretača od prošle godine (nisam pazio  :000: )

Offline Pol ZF1

• Sa stažom
    • Međimurje
« Odgovori #67 u: 27-09-2011, 13:07:54 »
U svojoj vozackoj karijeri bio sam zautavljen ohohoo puta. Ponekad i u ponekom prekršaju.
Osmjeh, pristojnost i osnovna kultura cine cuda. :love2:

Pametovanjem i bahatim nastupom sigurno cete zaraditi neku kaznu  :batin

Offline ARenzzo

• Ovisnik o alfistima
  • AR156 1.9 JTD SP
    • Koprivnica
« Odgovori #68 u: 27-09-2011, 15:57:37 »
U svojoj vozackoj karijeri bio sam zautavljen ohohoo puta. Ponekad i u ponekom prekršaju.
Osmjeh, pristojnost i osnovna kultura cine cuda. :love2:

Pametovanjem i bahatim nastupom sigurno cete zaraditi neku kaznu  :batin
problem o kojem ekipa piše je taj da se mi vozači svakodnevno suočavamo
s bezobraznim,bahatim,"sirovim",iskompleksiranim(kak i nebi bili kad ih svaki dan drilaju
i ispiru im mozak) policajcima-takav ne zna ništ o pristojnosti i osn.pravilima kulture.Njegov nastup
je *určevit(čitaj vrlo bahat) i s obzirom da ja to ne podnašam evo problema  :) :)
to je slika večine prometnih policajaca-ima i izuzetaka koji čovjeka ugodno iznenade-"dobar dan..
doviđenja.. ugodno putovanje Vam želim itd.
tak da nismo mi vozači baš za sve krivi.. toliko o  :hehe:,pristojnosti i osn.kulturi i  :pol:

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #69 u: 27-09-2011, 16:06:25 »
Meni se nije nikad u mojih 15 godina i neznan koliko stotina tisuca kilometara ( prosa sam po Hrvatskoj od Vukovara do Dubrovnika ) nije dogodilo da sam ja bija pristojan i normalno se ponasa a da se pandur bahatija i tako da neznam o cemu pricate. Vise puta sam prica sa raznim policajcima van sluzbe i redom svi su ljudi koji samo gledaju odradit radni dan sta jednostavnije i tek kad stopaju nekog ko se pravi pametan i mudruje onda i oni krenu gonit inat. Moja iskustva su da su u velikoj vecini normalni i ok ljudi i da zajebaju samo pametnjakovice koji kad ih zaustave se krenu nadmudrivat i pametovat
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline ARenzzo

• Ovisnik o alfistima
  • AR156 1.9 JTD SP
    • Koprivnica
« Odgovori #70 u: 27-09-2011, 16:39:42 »
Meni se nije nikad u mojih 15 godina i neznan koliko stotina tisuca kilometara ( prosa sam po Hrvatskoj od Vukovara do Dubrovnika ) nije dogodilo da sam ja bija pristojan i normalno se ponasa a da se pandur bahatija i tako da neznam o cemu pricate. Vise puta sam prica sa raznim policajcima van sluzbe i redom svi su ljudi koji samo gledaju odradit radni dan sta jednostavnije i tek kad stopaju nekog ko se pravi pametan i mudruje onda i oni krenu gonit inat. Moja iskustva su da su u velikoj vecini normalni i ok ljudi i da zajebaju samo pametnjakovice koji kad ih zaustave se krenu nadmudrivat i pametovat
lijepo tebi.
ja sam doživio svakaj-i normalnih i bezobraznih i izuzetno ljubaznih i izuzetno **rčevitih polismena.
na ove zadnje reagiram istom mjerom x2.Na osn.pravila kulture uzvračam  X2 ali isto tak me niko nebu..
Nebi više o ovoj temi jer mi je odma proradila želučana kiselina..
Btw.-i ja imam više od 500000 km u nogama-os.auti,kombi i kamion
ja sam off iz ove teme.. :mah:

Offline Mika

• Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #71 u: 28-09-2011, 08:14:59 »

Jesu te koji put zaustavili u Krapini ili Zaboku?

U te dvije policijske postaje nema normalnih ljudi...  :)

Nikad mi ni jedni drugi policajci nisu radili probleme, samo pozitivna iskustva imam, pogotovo sa ZG murjom, al ovi moji zagorci nisu normalni...   :hehe:

Offline Mike20

• Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #72 u: 28-09-2011, 09:07:07 »
Kad te zaustavi i uzme dokumente, vrlo vjerojatno izvrši provjeru. Ako imaš u evidenciji već poprilično kazni-oprostit će ti prekršaj i reći-bravo samo tako  :smijeh :smijeh :smijeh

problem o kojem ekipa piše je taj da se mi vozači svakodnevno suočavamo
s bezobraznim,bahatim,"sirovim",iskompleksiranim(kak i nebi bili kad ih svaki dan drilaju
i ispiru im mozak) policajcima-takav ne zna ništ o pristojnosti i osn.pravilima kulture

Nažalost nisi u pravu. Drilanja nema nikavog, a o pristojnosti uče u školi/tečaju gdje su postali policajci.
Nadalje ne vjerujem da ijedan neznam kako iskopleksiran policajac kad te zaustavi, neće reći "Dobar dan", "Hvala" i "Doviđenja" tako da mislim da se tu pretjeruje.
Makar već policajac može "osjetiti" karakter "problematičnog" vozača, pa možda u startu već zauzme malo "drugačiji" stav nego prema nekom "normalnom" vozaču.

A najzanimljivije je da su revoltirani protiv murje upravo oni koji najviše rade "gluposti".  Već se pričalo o tome, svi znamo što i koliko se kažnjava, svi znamo radi čega na autima nas mogu zezati tj. što u biti je "neispravno"-pa ako je sve uredno, ne može ti nitko niš.
Zakon je takakv kakav je i treba mu se prilagoditi, on je samo jedan od mnogih koje moramo poštivati.

Za učinjeni prekršaj koji platiš nije NITKO drugi kriv-osim vozača jer je to njegov propust.
Uostalo zašto bi uopće policajac oprostio ijedan prekršaj?

I vezano za spomenuto rasturanje auta-policajac može PREGLEDATI samo auto, NEMA diranja rukama-za diranje rukam teba nalog-bez toga imate potpuno pravo ne dati da bez naloga on kopa po autu, JEDINO mu možeš otvoriti i pokazati, on NE SMIJE prekapati bez papira-to bi već trebalo biti jasno.

Svaka čast policajcu koji je toliko glupo hrabar da će ići prekopavati auto bez papira

Ovo nije pametovanje, nego savjet. Imam dosta frendova koji su radili bedastoće-i skužili da su si sami krivi. Može se popeljati-al zna se gdje, može se popiti, al do 0.5, preko toga se nema sjedanja u auto, 500kn kazne ili 2 sekunde povlačenja pojasa rukom, ne trebaš se voziti 49km/h kraj znaka 50, za 60km/h po vuri nema kazne itd itd

Offline wiking

• Sa stažom
  • 156 1.9 JTD
    • zagreb
« Odgovori #73 u: 28-09-2011, 09:24:41 »
e da za prekapanje auta ima jedna fora po kojoj nemozes odbiti :craz "imate rezervni kotac,trokut,zaruljice...i eto legalnog pregleda :craz osim da kazes nemam pisi kaznu :kosa:

Offline Reno

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #74 u: 28-09-2011, 09:46:10 »
ja im uvijek pustim da prekopaju cjeli auto ali i da vrate sve na svoje mjesto posto nemaju naloga pa im idem na ruku da im skratim muke dok dodu do naloga jer i ako imam nesto to je jako dobro skriveno i nedostupno za njihove papke  :hehe:
nedavno su me zaustavili na autbosnom kolodvoru 2 inspekotra samo samo stao kupit bon to je bilo oko 12 sati kad je tamo klrcato ljudi i skuzim ih ja na 50m da idu prema meni,jedan obucen koda ide na svadbu a drugi u kariranim hlacicama i majci bez rukava  :smijeh ono naivni koda su djeca i ljepo ga zamolim ajmo u prvu zgradu i tamo me pretresi ima 100 ljudi nemoraju svi gledat jebe mi se al nije bas ljepo pred toliko ljudi i odmah bahato sta oces ti aj siri ruke noge stanvi ruke na auto cjelu frku digao majmun i na kraju me pregleda pred milion ljudi u 12 sati popodne i kaze a mi smo mislili da si ti izasao iz autobusa i vidjeli smo te kako nesto stavljas u gace,a ja namjestao boxerice  :hehe: wtf budalo vidis da sam sa autom stao da idem na kiosk kakav autobus,stavrno ih ima glupih za nepovjerovat.  :metak

Offline bebach

• Član Alfa Kluba 19
  • Sa stažom
  • *
    • ZG
« Odgovori #75 u: 28-09-2011, 09:50:25 »
Mene su zaustavili na staroj zagorskoj kada sam išao prema ZG-u-tam kod vw salona odmah na početku.Vozio sam malo prebrzo i za 200kn smo se dogovorili. :craz

Offline Mika

• Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #76 u: 28-09-2011, 10:00:36 »
Kako ima bahatih i bezobraznih vizača, tako ima i bahatih i bezobraznih policajaca...
Pogotovo ako živite u relativno maloj sredini ko ja i neki policajci (rijetki, ali ih ima) se ponašaju ko lokalni šerifi...
Tako jedan vrli policajac na Ford Mondeu ima polijepljene pragove koji mu se vuku po podu, stakla zatamnjena tak da nema šanse da bilo kaj unutra vidiš, auspuh se dere ko blesav, redovno se vozi na čelavim gumama itd, da ne nabrajam dalje...
Naravno, on prolazi tehnički bez ikakvih problema, kad nije na dužnosti pijan je 80% vremena (ovih 20% spava), u takvom stanju se vozi i nemože mu nitko ništa... Ako ga i kojim slučajem zaustavi murja, pokaže značku, dobra večer kolega, kako smo, sim tam i ode dalje...

Da se razumijemo, ja nemam ništa protiv policajaca koji te normalno zaustave, fino se pozdravite, daš mu dokumente, on fino provjeri, pregleda opremu ako treba, i kad vidi da je sve uredno pusti te i fino ti zaželi sretan put...
Na kraju krajeva, oni rade svoj posao isto ko i svi mi ostali...
Mene frustrira to kaj se manjina tih policajaca diže u nebesa i ponašaju se ko da su bolji od tebe...

Offline Batina

• Ovisnik o alfistima
  • 156 2.4 20v
    • Zagorje, Luka
« Odgovori #77 u: 28-09-2011, 10:53:03 »
da se razmemo i to je samo posel koji se dela ko i svaki drugi ali je ovo jako zaheban posel jer vecinom ti svi hebu mater, pacijenti te pilaju u mozak i onda kad mu dodje neki pacijent izhebe ga pravo onak dobro i onda zaustavi tebe normalno da te nebu pital oces popit kaj i dal ti ruzu jer je eto srtan, neg te bu onak iskompleksirano ispitival vjerojatno i opet ako ti je sve po ps-u nebu ti nist jer ti nemoze nist..

a ima i ovih sa druge strane i znam ih par al eto par put su mi srali dok nisam imo vozacke i skuter bez registracije stojim pokraj ceste pricam sa frendom i njih 4 u autu i stanu i sad se ovaj bahati, normalno da sam bil tiho jer jbg. nit imam vozacku, nit skuter ima registraciju makar nisam bil na cesti bil sam tiho, i presli su dalje i nikom nist. a bilo je slucajeva kad su naganjali ekipu po putevima i kad su padali samari.. jer su bili bahati prema policji..
Can a car ever be art? Most experts say no, but they obviously haven't seen the Alfa Romeo.

Offline Mike20

• Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #78 u: 28-09-2011, 11:01:35 »
ja im uvijek pustim da prekopaju cjeli auto ali i da vrate sve na svoje mjesto posto nemaju naloga pa im idem na ruku da im skratim muke dok dodu do naloga jer i ako imam nesto to je jako dobro skriveno i nedostupno za njihove papke  :hehe:
nedavno su me zaustavili na autbosnom kolodvoru 2 inspekotra samo samo stao kupit bon to je bilo oko 12 sati kad je tamo klrcato ljudi i skuzim ih ja na 50m da idu prema meni,jedan obucen koda ide na svadbu a drugi u kariranim hlacicama i majci bez rukava  :smijeh ono naivni koda su djeca i ljepo ga zamolim ajmo u prvu zgradu i tamo me pretresi ima 100 ljudi nemoraju svi gledat jebe mi se al nije bas ljepo pred toliko ljudi i odmah bahato sta oces ti aj siri ruke noge stanvi ruke na auto cjelu frku digao majmun i na kraju me pregleda pred milion ljudi u 12 sati popodne i kaze a mi smo mislili da si ti izasao iz autobusa i vidjeli smo te kako nesto stavljas u gace,a ja namjestao boxerice  :hehe: wtf budalo vidis da sam sa autom stao da idem na kiosk kakav autobus,stavrno ih ima glupih za nepovjerovat.  :metak

Gle al nema prekapanja bez papira niti kad vrate sve na mjesto, jedino im ti možeš pokazati, on ne smije dirati niš-carinik smije

Offline Reno

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #79 u: 28-09-2011, 11:19:24 »
ma znam al neda mi se natezat sa njima pa im pustim neka pogledaju jer ako mu ne dopustim onda sam tek sumnjiv da nesto skrivam a cekat nalog i slicne gluposti kad imam vremena moze al to je bas inat i to bi napravio nekome tko je ful prgav i bahat bez razloga. kad me zaustave ja izadem van dam dokumente priznam odmah gresku i to kod vecine prolazi al ako je bezobrazan ja mogu bit jos bezobrazniji  :hap:

Offline yedwy

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Ford C-Max 1.8 duratec
    • Sesvete Zagreb
« Odgovori #80 u: 28-09-2011, 13:29:35 »
Ja recimo ne izlazim, otvorim prozor dam papire, ak će nešto trebat će pitat ili tražit, nisu me čak niti pitali imam li prsluk i ostalo, nit jednom...