29-05-2026, 23:56:14

Autor Tema: Policija i tolerancija kod mladih vozača  (Posjeta: 10970 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline reddevill

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
Odg: Policija i tolerancija kod mladih vozača
« Odgovori #30 u: 24-09-2011, 11:10:06 »
Ma ja odbijem potpisati iz razloga sto odbijam placati kaznu, znaci dolazi mi poziv za sud, ako potpisem uredno samo posalju kaznu, zato...

a na sudu mi je nebitno sto nemam jos 24 iz razloga sto sam polozio prije donesenog aktualnog zakona, stoga to me ne kaci nego se odbacuje na sudu, posto nas vrli zakon nemoze biti retroaktivan... I to je provjereno, cak vise ni tvoji kolege pretezno ne dave oko toga jer znaju vec da se na sudu to odbacuje... :ok:

znam da inace ne oduzimaju u pravilu nego kasnije dodje samo poziv za sud.. Al sam pitao cisto informativno... recimo da se nadjem u takvoj situaciji i ostanem bez posla radi te mjere od 7 dana mislim da nebi samo tako prosao preko toga... al nebitno kad mi posao ne ovisi o tome :ok: al eto cisto pitam jer me zanimalo...
to ti više manje se gleda na te kilovate na one koji su unazad 3 godine polžili i ako stvarno ima preko 80 kw onda recimo znaju u večini slučajeva samo kaznu, a ako ti auto ima i više onda se oduzima vozačka, recimo kada nekome vozačka ovisi o poslu, u večini slučajeva ne oduzimam, jer je manja šteta nego da ostane bez posla, to je sa mog gledišta, jedino ako je vozać bahat i drzak onda stvarno gledam i najmanju sitnicu da te oderem, onda nemam milosti niti sluha.
ja kažem samo jedno, ako si svijestan da si u prekršaju onda se drži svih sv ih znakova i propisa na cesti i manje su šanse da te zaustave nego kada divljaš  :ok:
C2H5OH U KRVI/ THE VARIATOR GANG

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #31 u: 24-09-2011, 11:15:39 »
Ma niti ne divljam niti se svadjam ako me zaustave, sta se imam svadjat... Polozio sam ima i 5 godina... kazem koliko sam vidio na sudovima se odbacuj optuzbe, a i vecina vas i zna za taj slucaj po sudovima pa ni ne gnjave oko toga i ne oduzimaju vozacku... kazem u vecini slucajeva :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #32 u: 24-09-2011, 11:17:07 »
Ma niti ne divljam niti se svadjam ako me zaustave, sta se imam svadjat... Polozio sam ima i 5 godina... kazem koliko sam vidio na sudovima se odbacuj optuzbe, a i vecina vas i zna za taj slucaj po sudovima pa ni ne gnjave oko toga i ne oduzimaju vozacku... kazem u vecini slucajeva :ok:
odbacuju se, zato ti se neda gnjaviti nikome sa tima koji su položili prije donošenja tog zakona  :ok:
samo pamet u glavu i polako  :ok:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #33 u: 24-09-2011, 11:19:13 »
Ma znam, zato i kazem, ne brinem ja oko toga...

mene je vise zanimalo oko toga za gubljenje posla itd... :ok: sve 5
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #34 u: 24-09-2011, 11:22:12 »
Ma znam, zato i kazem, ne brinem ja oko toga...

mene je vise zanimalo oko toga za gubljenje posla itd... :ok: sve 5
meni je ljepše vidjeti kada vozać od mene ode zadovoljan nego nezadovoljan  :craz :ok:

Offline Marekk

• Ovisnik o alfistima
  • 200cup & R26
    • Bedekovčina
« Odgovori #35 u: 24-09-2011, 11:26:25 »
meni je ljepše vidjeti kada vozać od mene ode zadovoljan nego nezadovoljan  :craz :ok:

da vas je barem više takvih  :ok:

Offline pajo_patak

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Delta, Dedra, Giulietta
    • Split
« Odgovori #36 u: 24-09-2011, 11:49:15 »
A sta je sa situacijom kada je nekome posao npr. da vozi kombi za pekaru i to mu je zanimanje, vozac...nemoze se zaposlit do svoje 24-te godine???

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #37 u: 24-09-2011, 13:41:16 »

:craz  onda počnite dijelit slance u nočnoj ili sladolede popodne pa če i biti ljudi sretni  :hehe: 

šalu na stranu... nikad se ne svađam, jbg. to vam je posao i ne kužim ljude koji se krenu svađat i inatit... ionako neće nista postići... al opet ne shvačam ni nadobudne  :pol:  koji zaustave normalnog pristojnog čovjeka, i onda ga krene davit do iznemoglosti, ne kužim od kud im tolika volja  :)  :hehe:  iako takvih je veoma malo, al opet...
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline yedwy

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Ford C-Max 1.8 duratec
    • Sesvete Zagreb
« Odgovori #38 u: 24-09-2011, 18:09:12 »
Nikad problema s policijom, i sad prošlu subotu kad sam satro 156-icu nemrem primjetiti ništa osim 100% korektnosti na uviđaju... :ok:

Offline pajo_patak

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #39 u: 25-09-2011, 00:00:40 »
zadnje iskustvo, stojimo na parkingu ja i prika, dolaze 2 redikula na motoru i 1 presretač...prijatelju skidanje tablice zbog krive dimenzije gume (u papirima 145, na autu 155, ista colaža), mene da će u postaju jer nisam ima vozačku kod sebe...šta na to reć...pošteni ljudi rade svoj posa? :?: dobrih 80% ih je iskompleksiranih redikula koji liče svoje komplekse iza značke...sigurno su ih puno zajebavali u osnovnoj školi...na kraju krajeva, nemožeš baš bit čist u glavi da odabereš to zanimanje, moraš bit malo opaljen...tek onih 20% otpada na donekle normalne ljude kojima je stalo do toga da uvedu malo reda među budale i ne *ebu normalne ljude sa glupostima :wal:
a kretena po cesti na svakom koraku, ali izgleda da zakon u većini slučajeva nije isti za sve :mad:

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #40 u: 25-09-2011, 08:20:09 »
druga dimenzija guma, tehnički neispravno vozilo.
nenošenje dokumenata, privođenje u postaju radi utvrđivanja identiteta.

Offline pajo_patak

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #41 u: 25-09-2011, 14:56:33 »
nisam ja reka da on izmišlja kazne, sve je to meni jasno...al da baciš jedan đir splitom (pogotovo 10 ujutro do nekih 4 popodne) pa da vidiš taj "splitski đir" onda ti nebi bilo jasno šta policija točno u ovom gradu radi :?: na najprometnijim cestama je najnormalnije da je blokirana po cila jedna traka jer se nekom neda tražit misto za parkirat auto a mora popit kavu u svom omiljenom kafiću sa pogledom na auto ispred, prolasci kroz debela crvena su normalna stvar, to niko ne kontrolira...caffe racere u japankama i cvikama ko maska za ronjenje bez kacige koji od semafora do semafora rastežu 2 glave niko neće ni pokušat vatat, a da ne govorimo o onoj drugoj vrsti, maxi skuter, omiljena vozila su burgmani i t-maxovi, kadena oko vrata, 3 zuba u glavi, tuta i oćale, bar 120kg žive vage, kacigu NIKO ne nosi, semafori služe za ukras pa eto gledam x slučajeva svaki dan kako prolaze mimo policije koja je očito slipa na takve stvari, šta će se natezat sa budalama valjda...
i neznam, valjda sam ja jedan od rijetkih koji su polagali po nekom ludom zakonu di su me učili da na pješačkim prijelazima puštam pješake...di su samo ta pravila izvukli :rolll: jer eto dobrih 90% kulturnih splitskih vozača pješake ne jebe ni 2%, valjda ti pješački samo za ukras služe...svako malo osvane u novinama kako je negod satralo, ubilo, itd...pogotovo sad kad padne koja kišica...di je tu naša krasna policija, ja nikad nisam vidia da neko kontrolira to i napiše kaznu za to??? ima još brdo sličnih primjera...
bitno da će doć budali kraj ceste i eto iz čista mira pritrest i pregledat sve moguće, zalipit kaznu 2000kn+troškovi tehničkog jer im žena nije dala taj dan pa su malo nervozni...zvog jednog broja šire gume (a inače tvornička u nekim modelima, o yugu šugavom se konkretno radilo) :wal:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #42 u: 25-09-2011, 15:06:37 »
nisam ja reka da on izmišlja kazne, sve je to meni jasno...al da baciš jedan đir splitom (pogotovo 10 ujutro do nekih 4 popodne) pa da vidiš taj "splitski đir" onda ti nebi bilo jasno šta policija točno u ovom gradu radi :?: na najprometnijim cestama je najnormalnije da je blokirana po cila jedna traka jer se nekom neda tražit misto za parkirat auto a mora popit kavu u svom omiljenom kafiću sa pogledom na auto ispred, prolasci kroz debela crvena su normalna stvar, to niko ne kontrolira...caffe racere u japankama i cvikama ko maska za ronjenje bez kacige koji od semafora do semafora rastežu 2 glave niko neće ni pokušat vatat, a da ne govorimo o onoj drugoj vrsti, maxi skuter, omiljena vozila su burgmani i t-maxovi, kadena oko vrata, 3 zuba u glavi, tuta i oćale, bar 120kg žive vage, kacigu NIKO ne nosi, semafori služe za ukras pa eto gledam x slučajeva svaki dan kako prolaze mimo policije koja je očito slipa na takve stvari, šta će se natezat sa budalama valjda...
i neznam, valjda sam ja jedan od rijetkih koji su polagali po nekom ludom zakonu di su me učili da na pješačkim prijelazima puštam pješake...di su samo ta pravila izvukli :rolll: jer eto dobrih 90% kulturnih splitskih vozača pješake ne jebe ni 2%, valjda ti pješački samo za ukras služe...svako malo osvane u novinama kako je negod satralo, ubilo, itd...pogotovo sad kad padne koja kišica...di je tu naša krasna policija, ja nikad nisam vidia da neko kontrolira to i napiše kaznu za to??? ima još brdo sličnih primjera...

bitno da će doć budali kraj ceste i eto iz čista mira pritrest i pregledat sve moguće, zalipit kaznu 2000kn+troškovi tehničkog jer im žena nije dala taj dan pa su malo nervozni...zvog jednog broja šire gume (a inače tvornička u nekim modelima, o yugu šugavom se konkretno radilo) :wal:

sa ovim boldanim za split se slazem u potpusnosti, u vezi toga na cestama je tu kaos, bio dolje dvije i pol godine i divlji zapad je nista za ovo...

Ni meni nikad te stvari dolje nisu bile jasne...
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline alfa16v

• Trade Count: (+3)
  • Sa stažom
    • zaprešić
« Odgovori #43 u: 25-09-2011, 20:09:14 »
radi neimanja vozačke kod sebe te nemogu privesti u postaju...jedino ak nisi imao osobnu,onda da,i onda ti ide prekršajna prijava sucu za prek.jer po zakonu osobnu moraš nosit svagdje.......a svagdje ima tolerantnih i netolarantnih,kao u svakom zanimanju,pitanje jel se svi strogo drže..onog,sve po p.s.....a da se drže mislim da nebi bilo dobro,ovak na kog naletiš

Offline pajo_patak

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #44 u: 25-09-2011, 21:49:34 »
da se drže onda bi pazili i na budale koji su navedeni u prethodnom postu...ovako se vraćamo nazad na ono ličenje kompleksa iza značke ;)

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #45 u: 25-09-2011, 22:45:29 »
zadnje iskustvo, stojimo na parkingu ja i prika, dolaze 2 redikula na motoru i 1 presretač...prijatelju skidanje tablice zbog krive dimenzije gume (u papirima 145, na autu 155, ista colaža), mene da će u postaju jer nisam ima vozačku kod sebe...šta na to reć...pošteni ljudi rade svoj posa? :?: dobrih 80% ih je iskompleksiranih redikula koji liče svoje komplekse iza značke...sigurno su ih puno zajebavali u osnovnoj školi...na kraju krajeva, nemožeš baš bit čist u glavi da odabereš to zanimanje, moraš bit malo opaljen...tek onih 20% otpada na donekle normalne ljude kojima je stalo do toga da uvedu malo reda među budale i ne *ebu normalne ljude sa glupostima :wal:
a kretena po cesti na svakom koraku, ali izgleda da zakon u većini slučajeva nije isti za sve :mad:

Ne moj se ljutit, ali koliko ja znan bili ste na garazi od citya i vrtili se s autim-palili gume pa vas je neko ocito prijavija i onda kad su dosli normalno da su vam pisali prijave. U svakoj profesiji ima debila i normalnih ljudi nije da ja pravdam sve policajce, ali vidis kako malo iskrivljivanje cinjenica od njih napravi debile a od vas patnike  :craz :craz Da je pitat pandure koji su dosli njihovu verziju imali bi sta cut  :hehe: :hehe:
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline pajo_patak

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #46 u: 26-09-2011, 01:34:04 »

Ne moj se ljutit, ali koliko ja znan bili ste na garazi od citya i vrtili se s autim-palili gume pa vas je neko ocito prijavija i onda kad su dosli normalno da su vam pisali prijave. U svakoj profesiji ima debila i normalnih ljudi nije da ja pravdam sve policajce, ali vidis kako malo iskrivljivanje cinjenica od njih napravi debile a od vas patnike  :craz :craz Da je pitat pandure koji su dosli njihovu verziju imali bi sta cut  :hehe: :hehe:

haha...nije baš bilo divljanja al ajd,,,par slomljenih krivina, kad gume vole pivat, šta ću im ja :song: na praznom parkingu u gluvo doba noći... :pol: su došli nakon 20 min šta su auti bili parkirani...ludi i nadobudni jer eto nisu uvatili nikakvo divljanje niti imaju kakvog konktetnog razloga za išta pisat
nisam ni ja anđel sigurrno, fermalo me valjda milijun puta, u većini slučajeva naletiš na budale kojima je stalo samo do iživljavanja i izigravanja frajera...a imaju i pametnijeg posla po splitu od pisanja pojaseva, dimenzija gume i sličnih glupih kazni...budala na svakom kantunu

Offline Viktor

• Global moderator
  • Trade Count: (+21)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
« Odgovori #47 u: 26-09-2011, 07:39:48 »
Pozdrav prijatelji alfisti  :mah:
Muci me nesto vec neko vrijeme,naime. Sin ce mi dobit vozacku iduce ljeto i zanima me kakve su sanse da on vozi moju 156-icu? radi se o najslabijoj, 1,6 benzincu ali svejedno je preko dopustenog limita u ks
Kako policija postupa ako bas zaustavlja recimo za rutinsku provjeru,on ne napravi ama bas nikakav prekrsaj,jedino sto vozi pre jak auto. Kolike su uopce kazne i jel policajci znadu nekad progledat kroz prste sto se toga tice? nemam iskustva s tim zakonom
Hvala  :hap:

Sad je granica 80 kW ili 108,8 ks. Možeš prodati tu Alfu i kupiti 156 1.9 JTD sa 105 ks. Ako ti je malo snage može se dignuti na nekih 140 ks. Onda imaš više snage, manju potrošnju i sve legalno u papirima. Jednim udarcem jato muha.
« Zadnja izmjena: 26-09-2011, 07:40:21 od Viktor »

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #48 u: 26-09-2011, 08:39:40 »
...policija je vrlo tolerantna...u subotu me zaustavili, napuhao sam 0,16 promila, pa su me pustili... :craz

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #49 u: 26-09-2011, 08:48:35 »
...policija je vrlo tolerantna...u subotu me zaustavili, napuhao sam 0,16 promila, pa su me pustili... :craz

Spasilo te sta si mlad i sarmantan, aj priznaj da je bila policajka u patroli  :hehe:
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline mareo

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #50 u: 26-09-2011, 09:10:16 »

Spasilo te sta si mlad i sarmantan, aj priznaj da je bila policajka u patroli  :hehe:

...ako je 34 godine mladost, onda sam mlad...i nije bila policajka... :hap:

...ali je zanimljivo kako sam se namjerno vozio drugi u koloni i izađemo sa križanja (skretanje udesno) i policajac čim nas je vidio, namjerno pušta prvog i halta mene...nekad nije dobro imati "sređeni" auto... :)
« Zadnja izmjena: 26-09-2011, 09:10:53 od mareo »

Offline reja

• Pripravnik
  • **
  • Spol: Ženski
  • Alfa 156 2.0 TS
    • Dubrava Zgb
« Odgovori #51 u: 26-09-2011, 09:14:24 »
Na svu sreću meni nikad nisu skužili da su jači auti. Čak me zaustavio u dubravi, napisao kaznu na 1000 kn (koju sam odbila potpisati) i nije povezao godine sa kw.  :ok:
Iako, nikad ne pravim probleme, poslušam ih i vozi dalje. Nemam se šta raspravljati s njima, nek sud odlučuje, a ne ja ili oni.

...ali je zanimljivo kako sam se namjerno vozio drugi u koloni i izađemo sa križanja (skretanje udesno) i policajac čim nas je vidio, namjerno pušta prvog i halta mene...nekad nije dobro imati "sređeni" auto... :)

Na ovo ˝sređeni˝ se slažem, mene su presretači zaustavili kod Lučkog jer im je auto izgledao sumnjivo... a ne znam šta je sumnjivo na ragi od Corolle iz ´93. koja je svijetlo plava i ima zatamnjene stražnje šajbe. Ko da vozim ne znam šta i to još po ograničenju pa su mi opet ispretumbali cijeli auto. Ima stvarno smradova koji vole provocirati a ima ih i ok.
-Without communication there would be no nation. -

Offline Alfa Wanabe

• Sa stažom
  • Fiat Tipo 146 1.6 boxer
    • Zagreb
« Odgovori #52 u: 26-09-2011, 09:22:46 »
Ekipa to je ono sto ja tvrdim stalno. Imati Alfu i to jos crvenu je kao poziv za nositelje lizalica.
Malo je jos spustis, neke alu felge i pretumbati ce ti auto svaki put bez iznimke.
Mozes biti 100% po p.s.-u ali svejedno ce si ekipa dati truda. Nije da mrze nego cim si malo izvan uobicajenih kutijica nazutio si.
Voziti dizela je kao voditi ljubav sa kondomom. Ide, ali nije to to.

Offline clubber

• Pripravnik
  • **
    • BIH
« Odgovori #53 u: 26-09-2011, 09:49:44 »

Ja bih se zabrinuo na tvom mjestu  :craz

Offline mareo

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #54 u: 26-09-2011, 11:04:51 »
...zašto? pa imao sam samo 0,16... :pivo:

Offline ARenzzo

• Ovisnik o alfistima
  • AR156 1.9 JTD SP
    • Koprivnica
« Odgovori #55 u: 26-09-2011, 16:35:18 »
Ekipa to je ono sto ja tvrdim stalno. Imati Alfu i to jos crvenu je kao poziv za nositelje lizalica.
Malo je jos spustis, neke alu felge i pretumbati ce ti auto svaki put bez iznimke.
Mozes biti 100% po p.s.-u ali svejedno ce si ekipa dati truda. Nije da mrze nego cim si malo izvan uobicajenih kutijica nazutio si.
obrijane glave i cajke koje trešte iz audija prolaze ali mi s alfama a ne ne-ja sam odma sumnjiv  :gun: :gun:

Alfa_ri

• Gost
« Odgovori #56 u: 26-09-2011, 17:38:37 »
Sad ispada da murja samo alfiste zaustavlja,a ovo sa cajkama,vidio sam sto puta Alfe a unnutra isto cajke vriste.Uglavnom
vecina murjaka je tolerantna ako si i ti,al uvijek ima iskompleksiranih.

Offline Tomek

• Ovisnik o alfistima
  • Fiat Punto mk2a
    • Velika Gorica
« Odgovori #57 u: 26-09-2011, 21:34:35 »
Idem na more s curom i u Karlovcu me krim. policija skoro zgurala s ceste, odma oko auta ovo ono, cura i ja van, ruke na auto :000:

Na kraju skuzim lika da radi u Kustosiji i veli on ''Sorry zabuna'' okrenu se i odu ko da nis nije bilo :rolll:

Poslje godisnjeg su me premjestili na policijsku akademiju pa ga nisam uspio pitat kaj je to bilo... :metak

Tak da su im i Fiati ''sumnjivi''  :)
Nikada ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti

Dok zivot juri, ja cu lagano...

Offline wiking

• Trade Count: (+4)
  • Sa stažom
  • 156 1.9 JTD
    • zagreb
« Odgovori #58 u: 26-09-2011, 22:01:44 »
Na svu sreću meni nikad nisu skužili da su jači auti. Čak me zaustavio u dubravi, napisao kaznu na 1000 kn (koju sam odbila potpisati) i nije povezao godine sa kw.  :ok:
Iako, nikad ne pravim probleme, poslušam ih i vozi dalje. Nemam se šta raspravljati s njima, nek sud odlučuje, a ne ja ili oni.
Na ovo ˝sređeni˝ se slažem, mene su presretači zaustavili kod Lučkog jer im je auto izgledao sumnjivo... a ne znam šta je sumnjivo na ragi od Corolle iz ´93. koja je svijetlo plava i ima zatamnjene stražnje šajbe. Ko da vozim ne znam šta i to još po ograničenju pa su mi opet ispretumbali cijeli auto. Ima stvarno smradova koji vole provocirati a ima ih i ok.

a zasto si im dozvolio da ti ispretumbaju auto,nek traze nalog od suca pa nek ga kopaju onda. dotad ih nepustas u auto
Bolje umrijeti od litre nego od kapi

Offline reja

• Pripravnik
  • **
  • Spol: Ženski
  • Alfa 156 2.0 TS
    • Dubrava Zgb
« Odgovori #59 u: 26-09-2011, 22:57:19 »
a zasto si im dozvolio da ti ispretumbaju auto,nek traze nalog od suca pa nek ga kopaju onda. dotad ih nepustas u auto

Prvo...žensko sam, dakle, dozvolila. I da, dozvolila sam jer je bilo 5 sati ujutro, cijeli dan radila i vraćali smo se od frendova mrtvi umorni. Stajati vani na hladnoći čekajući nalog ili visiti za isto to u stanici baš i nije bila opcija  :rol: Samo navodim da im je razlog bio neutemeljen.
-Without communication there would be no nation. -