nisam ja reka da on izmišlja kazne, sve je to meni jasno...al da baciš jedan đir splitom (pogotovo 10 ujutro do nekih 4 popodne) pa da vidiš taj "splitski đir" onda ti nebi bilo jasno šta policija točno u ovom gradu radi

: na najprometnijim cestama je najnormalnije da je blokirana po cila jedna traka jer se nekom neda tražit misto za parkirat auto a mora popit kavu u svom omiljenom kafiću sa pogledom na auto ispred, prolasci kroz debela crvena su normalna stvar, to niko ne kontrolira...caffe racere u japankama i cvikama ko maska za ronjenje bez kacige koji od semafora do semafora rastežu 2 glave niko neće ni pokušat vatat, a da ne govorimo o onoj drugoj vrsti, maxi skuter, omiljena vozila su burgmani i t-maxovi, kadena oko vrata, 3 zuba u glavi, tuta i oćale, bar 120kg žive vage, kacigu NIKO ne nosi, semafori služe za ukras pa eto gledam x slučajeva svaki dan kako prolaze mimo policije koja je očito slipa na takve stvari, šta će se natezat sa budalama valjda...
i neznam, valjda sam ja jedan od rijetkih koji su polagali po nekom ludom zakonu di su me učili da na pješačkim prijelazima puštam pješake...di su samo ta pravila izvukli :rolll: jer eto dobrih 90% kulturnih splitskih vozača pješake ne jebe ni 2%, valjda ti pješački samo za ukras služe...svako malo osvane u novinama kako je negod satralo, ubilo, itd...pogotovo sad kad padne koja kišica...di je tu naša krasna policija, ja nikad nisam vidia da neko kontrolira to i napiše kaznu za to??? ima još brdo sličnih primjera...
bitno da će doć budali kraj ceste i eto iz čista mira pritrest i pregledat sve moguće, zalipit kaznu 2000kn+troškovi tehničkog jer im žena nije dala taj dan pa su malo nervozni...zvog jednog broja šire gume (a inače tvornička u nekim modelima, o yugu šugavom se konkretno radilo)