evo nakon tjedan i pol bez ljubavi ponovno je natrag

Mijenjao ulje i tokom zamjene je utvrdeno da su vilice otisle i manzete, pa se i to moralo mijenjat. Uz to se mijenjalo jos par stvari, neke zato jer je bilo potrebno a neke zato jer se nezna kad je zadnji put mijenjano.
evo popisa: prednje vilice L + D
manzete L + D
prednje pakne
ulje i filter
gume nosaca auspuha( jer su bili popucani)
remeni( svi koje imam)
pumpa vode
zatezaci i roleri
I nadao sam se da sam sad na miru neko vrijeme, ali kako svi znamo nada je ... :violent-smiley-039:
Danas pokupio auto i kad sam ga upalio sam primjetio da mi malo cudno radi, ali nisam mogao skuzit sta. I nakon 30 -tak km parkiram se u dvor i cujem neko lupkanje koje nebi smjelo bit.
Sad neznam kako da to opisem. Ko traktor nekako ali tise, mozda nesto tipa kao kad varijator ode ( neznam tocno jer nikad nisam cuo). Ali uz rad motora se tuje tuk-tuk-tuk-tuk-tuk.... tup zvuk. I sad koliko sam ja uspio skuzit cini mi se da dolazi sa obje strane motora, iz obje glave.
Sad neznam sta bi to moglo bit. Mozda je nesto sjebo dok je montirao natezace i rolere?
Neki prijedlozi ako moze?? Sutra planiram ic nazad do mehanicara da se vidi u cemu je problem
Je moguce mozda da nije pogodio fazu kako treba? Neznam sta bi se dogodilo u tom slucaju pa pitam