sad meni na kantu idu takvi diskovi 
jel skripi to sta?
da da, vidio sam, od grdog set

Gle, uzeo sam nove, namontirao ih u petak, u ponedjeljak ujutro razbio auto skoro, izletio sam na cestu na T raskrižju, vozio se 50-60 i htio stat, ali dok su nove imaš zaustavni put ko d akočiš sa 160 a ne sa 60

Stao sam nasred ceste, ovaj je nekako uz škripu stao i obišao me, znaš onaj osječaj kad gledaš kak ideš prema njemu a nema ti pomoći, sreća da niko s druge strane nije došao da me je obišao i nače bi mi raznio cijeli prednji lijevi dio. jesam ja znal da se trebaju razraditi, ali da ju opasne po život prvih 500 milja, olala
Sad nakon 1000km u ovih tjedana dana i potrošena 1.5 litra brejk klinera , sjeda to polako na svoje mjesto, ali još nije to to, a nisam i ni isprobavao kak koće do se pošteno opterete, bitno da su proradile
A da, najbitnije, jel cvile. Ove moje ne, šteta, iako sam se nadal da če cvilit, meni je to baš fora, ali izgleda da bi trebal staviti 114 pločice (isti vrag ko i DS2500)
A kolko mi se čini grdi je baš imal te pločice, tako da postoji mogučnost cviljenja, ali najbolje da njega pitaš.