projekata na SSW če biti još dosta:D
Sad ovaj i sljedeči tjedan rešavam GTA interijer, nadam se da ču sutra još riješit taj crni podni tapecirung, čovjek se kune da je crni, vidjet čemo kad ga dođem isčupat iz auta. Tak da sredinom ili krajem drugog tjedan poslje praznika kompletiram to.
A nadam se da ču usput onda i OEM 156 Đurđa Xenon kompletirat kaj se nabavke tiče, treba još onda ga spojit. Danas išeo kod tog frenda opet po pitanju unutrašnjosti, pa me pitao da odma usput zatamnimo 50% i zadnjih 5 šajbi, dao mi ideju a mislim da bi super izgledalo, ali opet onda se neče videjti GTA interijer :hehe: :hehe: :hehe: A i pošto moram ovaj mjesec promijenit još i šoferšajbu usput sam mislio gore stavit i traku odma od te folije jedno 15cm (kak ima Klaudijo na WTCC)
Kaj vi mislite općenito o toj igrariji s folijama? btw, 500kn trošak kompletni bude mi to (ak najdem folije 50%)
Da, ali meni su sve kombinacije tamne ljepše od tih kaki, zato sam i prvenstveno mijenjao, uzeo bih ja i SP2/TI siceve, ali kad več kupujem, onda nek bude GTA

i sviđaju mi se te hebeno velike bočne stranice na njima

-Crni krov, hmm, neznam jel ču ga stavljat, neće li onda ipak biti pretamno, ovak svijetlo sivi kroz da zraka malo.
-156 TI ima emblem i kod mjenjača?

: Za pragove mogu odma usput si riješit te 2002 kad ču mijenjat svoj interijer, a TI ima natpis isto na pragu osim Alfa Romeo?
- sicevi če biti još žešći u Wagonski ovoj (SP2 si mislio vjerojatno) jer SP3 su niš specijalno.
- TI volan je najružniji od svih alfinih kožnih volana

Ovdje je pravi volan

- SP pragovi jesu, ovjes je SP dupli :hehe: :hehe: :hehe:
- TI 18 felge