ovo mi se cini puno, ali bez obzira na to što ti je policajac rekao da bi ti referent u poreznoj smanjio katalošku vrijednost morao bi auto furat na stručno vještaćenje, pa tek onda tu procjenu u poreznu.
Ovo znam iz prve ruke jer sam kod prijenosa zadnje alfe pokušao prodati tu spiku referentici u poreznoj pa mi je rekla ništa bez stručne procjene...
da je ovako kao što ti je policajac rekao svi bi mi nosili fotke karambola i uštedili par sto kuna...
da bi ti u poreznoj upravi smanjili vrijednost auta nije potrebno nikakvo vjestacenje niti bilo sta slicno nego samo njegova dobra volja,ali tko ste vi teti ili barbi u poreznoj da bi vam smanjili porez,niko i nista i zato vas deru

slike sa neta vam vrijede jedino kad skinete slike razbijenog auta i slikate svoj broj sasije isprintate 4 slike na 1 papir 2 slike razbijenog dijela auta 1 sliku broja sasije i 1 sliku ako su otvoreni zracni jastuci. na svu srecu postoji mobile.de pa mi je posao uvelike olaksan kako meni tako je i mojim strankama dobro :hehe:
muka mi je gledat ove cifre koje placate za alfu 156 2000 godiste ja sam za svoju 2.5 v6 platio koliko se sjecam niti 250kn zivio mobile.de :hehe:
i jos jedan savjet ako uzimate slike sa mobile.de obavezno pazite kako je taj auto slikan dali je slikan ispred radione da nebi bio neki natpis na radioni na stranom jeziku da nema puno autiju oko njega na njemackim tablicama,da slucajno on nema tablice na sebi sve morate gledat da vas ne skuze u poreznoj