Pregledao temu i nemam rijeci. Zapravo sam ljut sto toliko gledao,uopce nisam imao u planu neka cudesa radit na autu,onako mislio sam da i nemam sta puno,ali ti si me sad zaludio sa sto sitnica za koje nisam ni znao da postoje :/ Auto je vrhunski,i vec ta getejka koja je sama po sebi headturner ti si napravio perverziju. Predivno. Ugl,jel ovo krom dolje na braniku,taj ''lip'' da tako kazem,i gdje to nabaviti?
hvala na pohvalama...kad sam uzeo alfu cilj je bio dovesti je u stanje što bliže salonskom kako vizualno tako i mehanički..sada je to skoro to iako uvijek neka ideja padne
Naravno svi dijelovi i komponente oem ili oem+..
Što se tiče tih letvica u dnu branika one su skupa sa plastičnom mrežicom i jako su skupe..oko 650kn komad kod nas..
i postoje dvije vrste - moje su od Blackline/QV modela sa letvicama u satiniranom (mat) aluminij looku.
Uz to sam stavio i pripadajući scudetto i znak da sve bude u istoj mat satinato varijanti.
Inače postoje i te mrežice sa letvicama u sjajnoj chrome aluminij varijanti od Gt MY2007 i da sam njih uzeo ne bi morao scudetto i znak mijenjati ALI s obzirom da mislim staviti i poklopce retrovizora a koji u originalu postoje jedino u satinato aluminij izvedbi onda sam išao sve mijenjati a iskreno i bolje mi izgleda u toj mat varijanti.
Tako da ako ideš na te letvice uzmi sjajnu varijantu da ti paše uz scudetto...vidio sam na dvije Gtejke gdje su stavljene te letvice u mat varijanti a scudetto je ostao sjajan i to mi je baš šaka u oko onda...