Meni se čini da bi mogla Brera 
Ljubitelj sam Brere, prvenstveno dizajna, ali iskreno, Brera nije baš velik upgrade u odnosu na GT. Brera super izgleda i ima blago moderniju opremu, ali tu otprilike staju prednosti nad GT. Govorim to jer sam nedavno ciljao na Breru i zamalo je kupio, ali sam morao odustati kada sam shvatio da je to zapravo dvosjed, a ne auto s prihvatljiva 4 mjesta kao GT. Na kraju sam uzeo 159 TI. I onda mi je konačno bilo jasno zašto 159 i Brera imaju nadimke kao "debela", "prasica" i slično.

Motori su jaki, ali osjeti se koliko je auto teži, uopće se ne voze isto kao 156/147/GT. Gdje na Grobniku prođem s GT glatko i precizno, sa 159 kližem sa sva četiri koliko je masivna (obje na Eibachu). Ok, Brera je nešto lakša od 159, pogotovo novije 2.0, ali opet je to 100 kg više od GT. Ne znam, Brera je lijepa kruzerica i divan supermodel, ali vozački i za svakodnevno korištenje, mislim da je GT bolji auto. No, to ne znači da neću možda kupiti Breru uz 159 jednog dana, ali čisto jer je novija i generalno nemaju mnogo km.