Zašto bi netko odmah bio ljubomoran, svak ima svoj ukus i svak ima pravo doživljavat ''lijepo'' na svoj način....i po meni netriba odma bit neke ljutnje ako se svima ne svidi isto.
Eto , auto sam gledao u zadru i bila je super......iako nisam neki pobornik čačkanja u original, al ovo sa mat crnom je bilo OK....
Kako auto uživo sad izgleda sa tim felgama,neznam, trebalo bi vidit uživo....ioako po meni, ipak malo previše ''strše'' bojom...preveliki kontrast...bez uvrede.
GTA je uvik GTA .....

potpis..to su primitivne spike da je netko ljubomoran ako mu se nešto ne sviđa i ima drugačiji ukus...
evo iskreno meni je ova GTA kao i nekolicina "sređenih" 156ica sa foruma carbage ali ne pljujem po njima nego čestitam dečkima na trudu!
Za mene je npr. vrhunac tuninga za GTA gewinde, supersprint ispuh, špera i dobre felge od barem 18"...
Ako gledamo stilski, ova GTA je super napravljena, mat crna i kontrast narančasta je super iako bi po meni bilo bolje da su felge crvene, lampe crvene, oznaka GTA crvena i kočione čeljusti crvene...
i još jedino ne kužim zašto se ne ide na 18 cola felge...uz ovakav look 17" su premale....